Alicia Keys îşi schimbă profesia?

Cântăreaţa Alicia Keys a devenit scriitoare şi a lansat o carte pentru copii, inspirată din relaţia cu bunica ei, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Alicia Keys îşi schimbă profesia?

Cântăreaţa Alicia Keys a devenit scriitoare şi a lansat o carte pentru copii, inspirată din relaţia cu bunica ei, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

„Blue Moon” este prima carte scrisă de artista americană din seria „The Journals of Mamma Mae & LeeLee”. Volumul este inspirat din relaţia specială pe care Alicia Keys a avut-o cu bunica ei şi are la bază aplicaţia interactivă pentru telefoane mobile şi tablete pe care cântăreaţa a lansat-o recent cu scopul de a-i educa şi a-i distra pe copiii din lumea întreagă.

„Sunt foarte mândră de această carte. Eu şi partenera mea din acest proiect, Jessica Walton, am vrut să creăm ceva pentru copii care să le arate diversitatea noastră, în calitate de oameni, şi să prezentăm copiilor o serie de sunete diverse şi diferite – cum sună instrumentele muzicale ale amerindienilor, cum sună instrumentele din India, cum sună cântecele lor”, a dezvăluit cântăreaţa în emisiunea de televiziune „Live! With Kelly and Michael”.

„Cartea este inspirată din viaţa mea şi relaţia cu bunica mea”, a adăugat Alicia Keys.

Alicia Keys, care este căsătorită de patru ani cu muzicianul şi producătorul american Swizz Beatz, va naşte în decembrie cel de-al doilea copil al cuplului, care, potrivit unor surse citate de presa tabloidă, va fi un băieţel. Primul copil al cuplului este Egypt Daoud Ibarr Dean, un băieţel în vârstă de patru ani.

Alicia J. Augello-Cook, cunoscută sub numele de Alicia Keys, este actriţă şi cântăreaţă americană de R&B, soul şi neo-soul. Albumul ei de debut, „Songs In A Minor”, lansat în 2001, a propulsat-o pe artista americană la statutul de star internaţional. Alicia Keys a vândut peste 35 de milioane de albume şi peste 30 milioane de single-uri şi a câştigat în repetate rânduri premii internaţionale de prestigiu – 14 Grammy, 10 Billboard Awards şi cinci American Music Awards. Cel mai recent album al ei, cel de-al cincilea din carieră, se intitulează „Girl on Fire” şi a fost lansat pe 22 noiembrie 2012.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beyonce face exces de Photoshop!
Beyonce face exces de Photoshop!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”