Actriţa Olivia Wilde şi logodnicul ei, Jason Sudeikis, au devenit părinţii unei fetiţe

Actriţa Olivia Wilde şi logodnicul ei, comediantul Jason Sudeikis, au devenit, pe 11 octombrie, părinţii unei fetiţe, Daisy.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Actriţa Olivia Wilde şi logodnicul ei, Jason Sudeikis, au devenit părinţii unei fetiţe

Actriţa Olivia Wilde şi logodnicul ei, comediantul Jason Sudeikis, au devenit, pe 11 octombrie, părinţii unei fetiţe, Daisy, în ziua în care s-a sărbătorit Ziua Internaţională a Fetiţei, o sărbătoare informală lansată de organizaţia filantropică United Nations Women, informează Mediafax.

Wilde a anunţat vestea naşterii pe Instagram sâmbătă, 15 octombrie, postând o imagine adorabilă cu fetiţa sa şi scriind:
 

„Iată vestea cea mare. Daisy Josephine Sudeikis. Născută, ca o şefă, de #internationaldayofthegirl”, informează contactmusic.com.

Prima fotografie cu bebeluşul distribuită de Olivia o înfăţişează pe fiica sa alături de o pernă uriaşă de pluş de forma unei oiţe. Micuţa Daisy este sora băieţelului de doi ani al cupului, Otis.

Luna trecută, pe 16 septembrie, Wilde a dezvăluit că este însărcinată cu o fetiţă într-un mesaj postat pe Twitter care vorbea şi despre cursa alegerilor prezidenţiale din SUA.


Pe măsură ce candidatul Partidului Democratic Hillary Clinton avansează în sondajele privitoare la noul preşedinte al SUA, înaintea nominalizatului Particului Republican, Donald Trump, Olivia a dezvăluit că o sprijină pe fosta Primă Doamnă: „În calitate de viitoare mamă de fată, acest lucru mă vizează. #NiciodatăTrump”, a scris Olivia Wilde pe Twitter într-un mesaj care conţinea un link la un videoclip distribuit online de Clinton în campania sa.


În montajul video, o serie de tinere fete au oferit mai multe răspunsuri cu privire la declaraţiile insultătoare făcute de Trump refertoare la femei. Videoclipul respectiv se încheie cu întrebarea: „Este acesta preşedintele pe care îl dorim pentru fetele noastre?”


Olivia s-a confruntat cu mai multe episoade sociale neplăcute în cea de-a doua sa sarcină faţă de prima – în săptămânile care au precedat mesajul său anti-Trump postat pe Twitter, vedeta de film s-a plâns de călătorii din metrou, tot într-un mesaj pe Twitter, pentru că nu i-au oferit un loc liber.


Jason şi Olivia s-au cunoscut în 2011, pe platoul de filmare al emisiunii „Saturday Night Live”, şi s-au logodit în ianuarie 2013.
Ambii actori au mai trecut prin experienţa căsătoriei – Jason Sudeikis cu scenarista de televiziune şi producătoarea Kay Cannon, de care a divorţat în 2010, şi Olivia Wilde cu producătorul Tao Raspoli, fiul prinţului italian Dado Ruspoli, de care a divorţat în 2011 -, dar nu au avut copii din aceste relaţii.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân