Abia s-au căsătorit dar sunt nerăbdători să adopte un copil!

Potrivit celei mai recente ediţii a publicaţiei Woman's Day Magazine, George şi Amal Clooney vor să adopte un orfan dintr-o ţară afectată de război.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Abia s-au căsătorit dar sunt nerăbdători să adopte un copil!

Actorul George Clooney şi soţia sa, Amal, intenţionează să adopte un copil dintr-o ţară afectată de conflicte armate, cum ar fi Siria, potrivit relatărilor din presa internaţională, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Potrivit celei mai recente ediţii a publicaţiei Woman’s Day Magazine, George şi Amal Clooney vor să adopte un orfan dintr-o ţară afectată de război.

O sursă a declarat că actorul, în vârstă de 53 de ani, şi soţia sa, în vârstă de 36 de ani, speră să poată folosi adopţia pentru „a atrage atenţia asupra situaţiei orfanilor din ţări precum Siria”.

George Clooney şi Amal Alamuddin, care s-au logodit în luna aprilie, după o relaţie de şase luni, s-au căsătorit la Veneţia, pe 27 septembrie, în prezenţa a aproximativ 100 de invitaţi, printre care s-au aflat mai multe celebrităţi din industria de divertisment, precum actorul Matt Damon şi rockerul Bono.

Aceasta este prima căsătorie pentru Amal Alamuddin, în timp ce George Clooney a mai fost căsătorit cu actriţa Talia Balsam, în perioada 1989 şi 1993. Acesta a mai avut relaţii pasagere cu top-modelul britanic Lisa Snowdon, cu actriţa italiană Elisabetta Canalis şi cu actriţa din serialul „Salvamarii/ Baywatch” Krista Allen.

Unul dintre cei mai cunoscuţi actori americani la nivel mondial, George Clooney a câştigat două premii Oscar, unul pentru cel mai bun actor în rol secundar, pentru rolul din „Syriana”, şi un altul pentru cel mai bun film, ca producător al peliculei „Argo”. Pe lângă implicarea majoră în industria cinematografică, Clooney s-a dedicat şi unor cauze umanitare, cum este războiul civil din Darfur, Sudan.

Avocata Amal Alamuddin, specializată în drepturile omului, i-a avut printre clienţi pe fondatorul Wikileaks, Julian Assange, şi pe fostul premier ucrainean Iulia Timoşenko.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: