A apărut The ONE de decembrie!

Ediţia de decembrie a revistei The ONE include destinaţii fabuloase pentru vacanţe cu stil, cadouri personalizate, outfituri extravagante, decoraţiuni festive, dar şi secretele unei amfitrioane perfecte.
  • Publicat:
  • Actualizat:
A apărut The ONE de decembrie!

Ediţia de decembrie a revistei The ONE include destinaţii fabuloase pentru vacanţe cu stil, cadouri personalizate, outfituri extravagante, decoraţiuni festive, dar şi secretele unei amfitrioane perfecte.

Şi pentru că moda contează mai mult decât oricând atunci când îţi cauţi cele mai cool ţinute pentru party-urile sfârşitului de an, vă propunem A Secret Affair, un pictorial al senzualităţii răvăşitoare, cu detalii fetiş, a cărei protagonistă este Alice Peneacă, pe care o vedeţi şi pe coperta acestei ediţii The ONE.

Paginile de shopping pornesc de la ideea Let’s party! şi îţi prezintă cele mai hot achiziţii vestimentare pe bază de texturi metalice, roşu festiv şi dantelă preţioasă!

În articolul Aşteptându-l pe Moş Crăciun, am adunat idei inspirate care să ne trasforme în gazdele perfecte de sărbători, în timp record.

Rochia şi prinţesele undercover, de Vicki Nicola, este o opinie personală despre rochii aparte şi eternul interes feminin pentru strălucire.

Pentru că nu-i uşor să găseşti de fiecare dată cadoul potrivit, fahion editorul The ONE a căutat soluţii pentru cadouri cu happy end. Vezi All I Want for Christmas Is…
În editorialul Love at first site, Andreea Esca scrie cu umor despre întâlniri pe internet şi alte întâmplări sentimentale din zilele noastre.

Special pentru The ONE, Răzvan Exarhu dezvăluie ce ar face dacă ar fi preşedinte pentru o zi. Mougedeille is ok! Detalii la pagina 72.

Am stat de vorbă cu trei dintre actorii care ne-au cucerit în 2014 din rolurile principale în producţii cinematografice româneşti. Te invităm să îi descoperi, dincolo de marele ecran, pe Corneliu Ulici, Silvian Vâlcu şi Paul Ipate.

Rubrica Repere de stil prezintă, de această dată, universul cosmopolit al proprietarei Madison – Madeleine Florescu.
Pentru a arăta şi a te simţi cât mai bine în propria piele, beauty editorul The ONE ţi-a pregătit un ghid infailibil de frumuseţe fizică şi spirituală pentru o formă de nota 10, la final de an.

Şi tot în ediţia de decembrie vei regăsi recomandările echipei The ONE pentru vacanţe de iarnă cu stil. Vă spunem unde (visăm să) mergem şi ce luăm în valize. Andreea Esca a ales New Yorkul, Alina Aliman – Bali, Andreea Macri scrie despre Antwerp, Alina Vîlcan – despre Finlanda, Bianca Nuţu îşi face bagajele pentru Montreux, Alexandra Caspruf pentru Koh Samui, iar Raluca Leafu preferă Barcelona.

După cum vezi, The ONE de decembrie stă sub semnul #partyforholidays!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”