A apărut The ONE de august!

Ediţia de august a revistei The ONE aduce în prim plan sportul, printr-o secţiune specială axată pe estetica new sport, dominată de piese neconvenţionale, glam, normcore sau de zi cu zi.
A apărut The ONE de august!

Ediţia de august a revistei The ONE aduce în prim plan sportul, printr-o secţiune specială axată pe estetica new sport, dominată de piese neconvenţionale, glam, normcore sau de zi cu zi.

Special pentru The ONE de august, bloggeriţa Ana Morodan a purtat şapte zile pantofi sport şi povesteşte experienţa într-un jurnal deopotrivă amuzant şi inspiraţional.

Iar Andreea Macri a surprins spiritul atletic al sezonului în pictorialul de cover A sporting live, realizat la Stejarii Country Club. 

În plus, am strâns cele mai colorate şi inovatoare gadget-uri pentru orele de sport, dar şi cele mai noi alternative dinamice la sejururi statice, pe care le regăsiţi în beauty story-ul Vacanţă în mişcare

Vicki Nicola meditează la sport în folclorul social din zilele noastre, în textul Sport şi alte beneficii

Patru invitate cu siluete de admirat dezvăluie cum se menţin în formă cu sportul preferat, în dosarul Tentaţia mişcări. Aylin Cadîr scrie despre yoga, Vicki Nicola a ales alergatul, Corina Bârlădeanu face surf, iar Adela Stan înoată.

Şi pentru că e vară şi suntem mereu între două plecări, Andreea Esca scrie în editorialul 20 de secunde, 10, vacanţă live! despre orele dinaintea vacanţei.

Cuvântul care ne descrie cel mai bine achiziţiile vestimentare ale sezonului este diversitate, iar fashion editorul The ONE a pregătit o selecţie inedită de piese must have, oscilând între texturi vaporoase şi accesorii masive, albastru suav şi minimalismul noii eleganţe.

Dezbatem pe larg un subiect actual în articolul Era celui de-al IV-lea capital, în care ne întrebăm ce înseamnă, de fapt, puterea capitalului erotic pentru femeia contemporană.

Dragoş Bucurenci vorbeşte despre lecţii de înot şi lecţii de viaţă într-o opinie intitulată simplu Cum am învăţat să înot.

Portretul unei pianiste o prezintă pe tânăra artistă Alina Azario, care se întoarce în România, de pe marile scene ale lumii, pentru a o celebra pe Clara Haskil.

The ONE a stat de vorbă cu necunoscutul din spatele mesajului Priveşte cerul, care a împânzit Bucureştiul şi Parisul. Detalii la pagina 50, în Revoluţie pe ziduri.

Ce se întâmplă când noul val din muzică face valuri în modă? New entries, new icons analizează fenomenul.

În pauzele de lectură, răsfoiţi Color play, pictorialul în care veţi regăsi spectacolul cool al celor mai dezirabile accesorii din peisajul urban. 

Zoe Saldana, însărcinată?
Zoe Saldana, însărcinată?