5 idei de sandwich-uri pentru cei mai mofturoşi copii!

Nici nu a început bine şcoală, că ideile pentru pacheţelul de şcoală al copilului tău au ajuns la fundul sacului? Ei bine, sandwich-urile pentru pacheţelul copilului nu trebuie să fie un stres zilnic, ci o joacă distractivă cu nenumărate feluri de pâine şi combinaţii de ingrediente dintre cele mai diverse.
  • Publicat:
  • Actualizat:
5 idei de sandwich-uri pentru cei mai mofturoşi copii!

Nici nu a început bine şcoală, că ideile pentru pacheţelul de şcoală al copilului tău au ajuns la fundul sacului?

Ei bine, sandwich-urile pentru pacheţelul copilului nu trebuie să fie un stres zilnic, ci o joacă distractivă cu nenumărate feluri de pâine şi combinaţii de ingrediente dintre cele mai diverse şi mai sănătoase!

Inspiră-te din cinci idei de sandwich-uri delicioase şi hrănitoare, care fac cu ochiul chiar şi celui mai mofturos copil!

Sandwich cu pate de ficat

Copiii mici sunt înnebuniţi după gustul savuros al pateului de ficat, întins pe pâine în combinaţie cu unt şi un ardei gras sau o roşie. Pentru a transformă gustarea într-un preparat sănătos, foloseşte pâine din cereale integrale, unt cu conţinut scăzut de grăsimi şi pateu de ficat bio (sau preparat în casă).

Sandwich cu caşcaval şi ou

Prăjeşte două felii de pâine din cereale integrale, unge-le cu un unt delicios, dar sărac în grăsime, şi înnobilează sandviciul cu felii de ouă, caşcaval şi o frunză de salată verde.

Sandwich cu caşcaval afumat

Oferă un gust nou sandviciurilor de zi cu zi ale copilului, înlocuind brânză cu caşcaval afumat, o delicatesă pe care copilul o va adoră între două felii de pâine, alături de o foaie de salată verde şi o fâşie de şuncă de pasăre.

Sandwich dulce cu banane

Sandviciurile dulci sunt preferatele oricărui copil. Combină o crema de brânză de bună calitate cu puţină miere, unge două felii de pâine cu acest amestec şi adaugă între ele feliuţe de banane.

Sandwich cu brânză topită

Unul dintre cele mai simple, la îndemână şi gustoase sandviciuri preferate ale copiilor sunt preparate rapid cu brânză, şuncă proaspătă de curcan şi ardei gras sau roşie.

Sandwich-urile sunt un izvor nesecat de idei şi soluţii pentru diversificarea gustărilor din care prichindelul se înfrupte la şcoală!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030