3 vedete şi 3 stiluri de a fi în formă

3 vedete îţi împărtăşesc despre stilul de iaţă sănătos.
  • Publicat:
  • Actualizat:
3 vedete şi 3 stiluri de a fi în formă

Moderaţie, sport, cure de detoxifiere. Cam acestea sunt ingredientele unui stil de viaţă sănătos al celor 3 vedete intervievate.

Aylin

„Nu sunt o mare fană a dietelor şi a curelor de slăbire, însă curele de detoxifiere nu-mi sunt străine. Cura de detoxifiere pe care o ţin atunci când vreau să mă simt bine în pielea mea este cea cu citrice. Timp de 3 zile beau cât mai multe sucuri fresh, tocmai pentru că acestea au un efect alcalin asupra corpului, sunt pline de vitamina C şi îţi curăţă sistemul de toxine!”

Xonia

„Fac foarte mult sport şi încerc să am un stil de viaţă echilibrat! În cursul săptămânii sunt în sala de fitness de la ora 9:00, iar când vine vorba de alimentaţie am mereu grijă, dar niciodata nu mă înfometez. Am 3 mese pe zi şi două gustări, îmi place foarte mult somonul şi îmi plac salatele, dar favoritele mele sunt cele cu topping de avocado!”


Giulia

„De câteva luni am reuşit să îmi fac un program de mers la sală aşa că de 4 ori pe săptămână merg să fac mişcare, cure de slăbire nu ţin, dar sunt atentă la ce mănânc. Iar dacă îmi este poftă de ceva „interzis” gust nu mă abţin. Merg la pilates dimineaţă de la ora 07:30 şi după mă refugiez în sala de fitness unde lucrez toate grupele musculare.”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”