2.500 de elevi din Bucureşti învaţă să protejeze apele planetei

Cu ocazia Zilei Oceanelor din 8 iunie, Fundaţia PRAIS organizează în şcoli o serie de acţiuni care promovează protejarea şi reducerea poluării apelor planetei.
  • Publicat:
  • Actualizat:
2.500 de elevi din Bucureşti învaţă să protejeze apele planetei

Cu ocazia Zilei Oceanelor din 8 iunie, Fundaţia PRAIS organizează în şcoli o serie de acţiuni care promovează protejarea şi reducerea poluării apelor planetei. 2.500 de elevi din clasele I – a IV-a şi peste 80 de cadre didactice din Bucureşti vor beneficia  de materiale educaţionale şi vor participa la  concursul de desene intitulat „Super Eroii Apei”. Proiectul se derulează în cadrul mişcării naţionale ”Şi eu trăiesc sănătos!” – SETS2020, în parteneriat cu Nestlé for Healthier Kids.

„Mai mult decât oricând tânăra generaţie merită să înveţe din primii ani de şcoală despre importanţa protejării apelor planetei. Chiar şi cele mai mici schimbări în obiceiurile noastre zilnice, cum ar fi economisirea consumului casnic de apă sau colectarea selectivă a deşeurilor reciclabile, vor face diferenţa! Alături de familie, prieteni şi comunitate, ne putem aduce contribuţia!”, a declarat Silvia Bucur, Preşedinte al Fundaţiei PRAIS.
Apa curată este vitală!

Oceanul planetar reprezintă trei sferturi din suprafaţa planetei, generează cea mai mare parte a oxigenului pe care îl respirăm, reglează clima, este un important depozit de resurse naturale şi o resursă importantă de hrană.

Totodată, cu ocazia Zilei Oceanelor, în data de 8 iunie, compania Nestlé organizează  o acţiune de ecologizare în Giurgiu, pe malul Dunării, în parteneriat cu Manager de Mediu, Garda Naţională de Mediu, Apele Române, Primăria Giurgiu şi Asociaţia Prietenii de lângă tine, la care invită să participe cât mai mulţi voluntari.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Puterea vindecătoare a sării
Puterea vindecătoare a sării
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân