(P) Zâmbeşte cu inima deschisă: 40 este noul 20

Mă uit în jurul meu cu atenţie la toate petrecerile şi evenimentele la care merg şi, de fiecare dată, mă bucur discret când constat cât de bine arată astăzi femeile de 35-40 de ani care se îngrijesc.
(P) Zâmbeşte cu inima deschisă: 40 este noul 20

Mă uit în jurul meu cu atenţie la toate petrecerile şi evenimentele la care merg şi, de fiecare dată, mă bucur în sinea mea şi zâmbesc discret când constat cât de bine arată astăzi femeile de 35-40 de ani care se îngrijesc.

Uneori, abia le deosebeşti de fetele de 20 de ani şi îţi dai seama că nimic nu este mai reconfortant decât să ştii că tot ceea ce faci pentru frumuseţe şi sănătate dă roade.

Şi cum să nu zâmbeşti când constaţi că smoothie-urile de dimineaţă, fructele proaspete din sezon consumate ca gustare, salatele bogate în verdeţuri şi peşte proaspăt, nucile, migdalele, mierea şi toate bunătăţile sănătoase de la care te abaţi rar se traduc într-o siluetă suplă şi un tonus de invidiat?

Şi cum să nu mergi mai departe cu obiceiurile sănătoase şi să nu bei în continuare cei doi litri de apă în fiecare zi când vezi cât de luminoasă şi hidratată îţi este pielea?

Şi oricât de greu ţi-ar fi după o zi de stat de birou, parcă n-ai da pe nimic ora de sport despre care ştii sigur că te ajută să ai o musculatură suplă şi un metabolism bun!

Iar spre seară, chiar dacă te bucuri de ieşirile cu prietenii sau cu familia, nu uiţi niciodată că odihna este cea mai importantă şi că 8 ore de somn, te ajută să zâmbeşti relaxată când te trezeşti!

Toate acestea îşi pun amprenta asupra stării tale de bine şi chiar nu simţi că timpul trece. Ba chiar, la 40 de ani, experienţele de viaţă şi tot ceea ce ai trăit, cu bune şi cu rele, te fac să zâmbeşti mult mai mult decât la 20 de ani, când erai deseori nesigură şi confuză!

Ar mai fi un aspect pe care poţi să-l abordezi cu zâmbetul pe buze pentru că industria frumuseţii îţi vine din plin în ajutor: este vorba despre riduri pe care le poţi aborda cu multă relaxare dacă din trusa ta de îngrijire a pielii nu lipsesc ingrediente de calitate precum cele din crema de faţă Liftactiv de la Vichy, concepută special pentru femei cu vârste cuprinse între 35-45 de ani.
Ramnoza (un zahar vegetal cu eficacitate ridicată), acidul hialuronic fragmentat şi apa termală mineralizată Vichy, îmbogăţită cu 15 minerale esenţiale, hidratează tenul în profunzime, îl mai fac mai suplu, mai ferm, iar micile riduri pur şi simplu se atenuează.

Iată tot atâtea motive pentru ca tu să zâmbeşti pentru că orice oglindă îţi arată că 40 poate fi mult mai exciting decât 20!

(P) Zâmbeşte maturităţii
(P) Zâmbeşte maturităţii