Cele mai

APLICAȚII

Calculează câte calorii poţi consuma zilnic fără să te îngraşi, află greutatea ideală, verifică în calculatorul nutrițional nutrienţii și caloriile din meniul tău sau vezi informaţiile nutriţionale din alimentele preferate.

Caută în:

(P) Acele lucruri care mă fac să zâmbesc

Viaţa este atât de frumoasă când ştii să îi preţuieşti darurile. Momente simple, suspendate în timp, care îţi oferă o stare de bine şi te fac, cumva, nu ştiu cum, să zâmbeşti. Aşa ştim, noi, oamenii să ne bucurăm.

Iar eu am avut atâtea clipe de acest fel mai ales că am avut în preajmă nişte băieţi poznaşi, energici şi năzdrăvani. Orice mamă ştie cât de minunat este să redescoperi lumea prin ochii şi cu ajutorul copiilor, să te bucuri cu aceeaşi inocenţă ca a lor, de lucruri atât de simple, care te pot face atât de fericită.

Am zâmbit atunci când...

Am văzut cum se colorează o a doua liniuţă în cea mai magică nuanţă de roz, înţelegând că în mine va creşte un alt sufleţel.

Am simţit fluturi în stomac, dar nu de îndrăgosteală, ci cauzate de nişte călcâie mici, mici, dar extrem de vânjoase.

Am ţinut în braţe o mogâldeaţă mică, păroasă, plângăcioasă şi roşie ca racul (recunosc, aici am zâmbit în timp ce mi se înnodau în barbă lacrimile).

Am privit un pui de om ce, cu un pumnişor strîns şi ridicat deasupra capului, şi cu îndârjire demnă de filmele istorice, făcea primii paşi ca şi cum ar pleca în cel mai aprig război.

Am răsuflat uşurată că băieţelul cu ochi sclipitori a ştiut până la capăt poezia la prima lui serbare (era vorba despre un pisoi numit Pufulete).

L-am urmărit pe puştiul meu coborând pe o pârtie abruptă (recunosc, aici era un zâmbet uşor îngheţat de teamă şi din cauza temperaturilor scăzute).

Am cumpărat un mărţişor “mai special” pentru prima dragoste a băiatului cu ochii sclipitori.

L-am sunat pe băiatul despre care vă povestesc şi, auzind o voce groasă, masculină, am închis rapid, crezând că am greşit numărul (dar nu, doar avea vocea în schimbare).

Mi s-a umplut casa de voci bărbăteşti (prietenii băieţelului cu ochi sclipitori), de gălăgie masculină şi multă voie bună.
Sunt convinsă că vor mai fi multe momente ce mă vor face să zâmbesc. Şi mai ştiu că mă pot bucura de viaţă alături de, deja, bărbatul cu ochi sclipitori, fără griji de riduri sau alte imperfecţiuni aduse de vârstă. Pentru că, da, în ultima vreme am zâmbit mai reţinut, pentru a nu mi se accentua ridurile. Însă pentru că Vichy are o formulă ce poate transforma ridurile în zâmbete, am lăsat această grijă pe mâna specialiştilor lor.

Crema de faţă Liftactiv de la Vichy, creată special pentru femei cu vârste cuprinse între 35-45 de ani hidratează tenul în profunzime, îi oferă supleţe şi fermitate, având totodată abilitatea de a atenua aspectul ridurilor. Crema Liftactiv are în compuşii săi Ramnoză (un zahar vegetal cu eficacitate ridicată), Acid Hialuronic fragmentat şi Apa Termală Mineralizată Vichy care este îmbogăţită cu 15 minerale esenţiale.

Acum orice femeie poate zâmbi nestingherită! Şi se poate bucura de orice clipă frumoasă alături de persoanele importante din viaţa ei!

Citește și:
Noua crema Vichy Liftactiv stimuleaza regenerarea pielii din profunzime
Vichy lupta pentru sanatatea pielii
(P) Zâmbeşte, ridurile nu sunt decât povestea vieţii tale!


Exclusiv Online

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nicio instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul SC TITLURI QUALITY S.R.L .