Zahara Jolie Pitt are extensii de par la doar 6 ani!

Zaharas-a transformat, in decurs de cateva zile, dintr-o copila dragalasa cu zulufi scurti prinsi in varful capului, intr-o adevarata jamaicana, cu parul lung pana aproape de mijloc si facut codite.
Zahara Jolie Pitt are extensii de par la doar 6 ani!
Zahara Jolie Pitt are extensii de par la doar 6 ani!

Zahara, fetita de doar 6 ani a cuplului Angelina Jolie si Bad Pitt se anunta a fi o fashionista in devenire inca de pe acum. Paparazzi au fotografiat-o cu parul scurt si apoi lung la distanta de doar cateva zile, fapt ce demonstreaza ca micuta a trecut pe la coafor pentru un tratament… de oameni mari!

Se pare ca in zilele noastre nu doar tinerele care vor sa obtina un look cat mai atractiv cu ajutorul unui par lung apeleaza la extensii. Copiii vedetelor isi permit si ei orice isi permit parintii lor.

Acest fapt este dovedit de micuta Zahara, fetita de doar 6 ani a cuplului Jolie-Pitt care s-a transformat, in decurs de cateva zile, dintr-o copila dragalasa cu zulufi scurti prinsi in varful capului, intr-o adevarata jamaicana, cu parul lung pana aproape de mijloc si facut codite.

Sursa: Daily Mail

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Ea e Shakira de Romania. Vezi asemanarea?
Ea e Shakira de Romania. Vezi asemanarea?
Cel mai nou articol Video:
Dr. Virginia Țârlea: Despre depistarea precoce a infecției cu HPV