Whoopi Goldberg, motivul pentru care se trezește la 3 dimineața: „Eu am nevoie de odihnă, nu de somn”

Whoopi Goldberg a dezvăluit care este rutina ei de seară și ce iubește cel mai mult să facă, nu doar în materie de frumusețe.
25.05.2021
Whoopi Goldberg, motivul pentru care se trezește la 3 dimineața: „Eu am nevoie de odihnă, nu de somn”
Foto: shutterstock

Uneori ne întrebăm cum arată viața vedetelor, ce obiceiuri au, ce mănâncă și mai ales dacă au aceleași activități ca și noi. Într-un interviu pentru publicația SELF, Whoopi Goldberg a dezvăluit care este rutina ei de seară și ce iubește cel mai mult să facă, nu doar în materie de frumusețe.

Primul lucru? Vrea să fie lăsată în pace. Începând cu o anumită oră, actrița își lasă telefonul într-o altă cameră, iar acest obicei l-a dobândit după ce a realizat că s-a săturat să trăiască pentru alții. Pentru vedeta în vârstă de 65 de ani sănătatea fizică este extrem de importantă, mai ales că timp de 40 de ani a trăit cu migrene.

”Când spun că seara am terminat, păi am terminat. Vorbesc cu fiica mea, cu nepoatele mele, toate sunt în Los Angeles. Prietenii sună și ei, dar nu permit ca telefonul să stea lângă pat pentru că dacă ai nevoie de mine, mă suni pe linia principală. Așa nu mai stau după apelurile care nu au importanță. Majoritatea persoanelor știu că nu trebuie să mă sune după ora 11:00 pm, decât dacă este o urgență”, spune actrița.

Nu obișnuiește să doarmă mult, dar preferă să-și găsească de lucru prin casă.

”Trebuie să hrănesc pisica, îmi iau o pereche de căști și pur și simplu ascult o carte audio. Mă trezesc pe la 3:00-3:13 am. Mereu am fost așa. Când eram mică, erau o grămadă de lucruri la care să mă gândesc. Mintea mea mereu gândea, se amuza și creea tot felul de povești. Nu m-a deranjat niciodată asta. Mama mereu îmi zicea că ”Toată lumea are nevoie de somn”. Ei bine, eu am nevoie de odihnă, nu somn, iar pentru asta stau în pat cu căștile în urechi și o pernă drăguță. Pentru mine înseamnă mult.”, menționează actrița în vârstă de 65 de ani.

Recomandare video
Dr. Raluca Oprea: dieta echilibrată, primul pas în tratamentul ficatului gras