Vrei să le cunoşti pe cele mai dorite vedete din Playboy?

15.11.2013
Vrei să le cunoşti pe cele mai dorite vedete din Playboy?

Vrei să le cunoşti pe cele mai dorite vedete din Playboy? Vino la The Sexiest Playmates Party!

Vineri, 15 noiembrie, după ora 23.00, în club Bellagio, din Bucureşti, cele mai râvnite femei din revista iepuraşului cu papion te invită la o noapte de socializare nocturnă!  Eşti curios să afli mai multe detalii?

Sunt celebre sau pur şi simplu seducătoare! Şi, pe deasupra, au avut curajul să-şi arate rotunjimile, fără perdea!  Bianca Drăguşanu, Andreea Spătaru, Rellys Tonu, Roxana Dobre, Claudia Stoica, Florentina Raiciu, Andreea Popa, Paula Milea, Anda Călin, Diana Nicoraş şi Irina Georgescu te invită să le cunoşti şi, de ce nu, să le cucereşti atenţia. 

Dacă nu ştii cum, ţi-am pregătit un concurs de dans alături chiar de ele! Aşa că nu ne dezamăgi şi arată-le ce poţi. Cei mai talentaţi vor pleca acasă cu autografele fetelor, dar şi cu premii speciale din partea Playboy. 

În plus, pentru ca amintirea nopţii să dureze peste timp, pozează-te alături de vedete şi de cei nu mai puţin de 18 iepuraşi – o dovadă că ai participat la cea mai sexy petrecere a lunii.

Nu te lăsa invitat de două ori! Ia-ţi prietenii şi nu rata ocazia de a petrece alături de cele mai dorite fete din Playboy, vineri noapte, în Bellagio.
Mai multe detalii pe www.playboy.ro.

Playboy
Traieşte-ţi viaţa!
 

Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea