Viorica de la Clejani, insarcinata!

Trecuta bine de 40 de ani si cu doi copii mari acasa, Viorica de la Clejani tocmai a anuntat ca este insarcinata.
Viorica de la Clejani, insarcinata!
Viorica de a Clejani, insarcinata!

Trecuta bine de 40 de ani si cu doi copii mari acasa, Viorica de la Clejani tocmai a anuntat ca este insarcinata. Prezenta in studioul emisiunii Un Show Pacatos, Viorica l-a desemnat pe Mircea Stoian nasul viitorului bebe.

Cu toate ca sotul ei, Ionita, este impotriva ideii de a mai avea un copil la aceasta varsta, Viorica isi doreste copilul de teama ca va ramane singura dupa ce ceilalti 2 copii mai mari vor pleca la casele lor.

„Ionita nu mai vrea copii. Am doi deja, dar sunt mari, or sa plece si o sa ramanem singuri. Eu sunt insarcinata, dar acum sa vedem daca va vrea si el copilul. Mircea Stoian va fi nasul copilului. Nu stiu de ce am poftele astea, de ce mi-e mereu somn. Am mai fost si eu bortoasa, dar parca nu asa. As manca intr-una”, a spus Viorica la tv.

Nu se stie inca daca sarcina Vioricai este o gluma sau o realitate.

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Tratamente cosmetice pentru piele după sezonul de vară- Dr. Victor Clătici