Videoclipul „Rain, Rain” al Loredanei – premiat la Los Angeles

Videoclipul 3D al Loredanei, “Rain, Rain”, regizat de francezul Julien Rocher, a fost premiat ca fiind cel mai bun videoclip 3D in cadrul Festivalului de Muzica si Film 3D de la Los Angeles.
Videoclipul „Rain, Rain” al Loredanei – premiat la Los Angeles
Videoclipul “Rain, Rain” al Loredanei - premiat la Los Angeles

Videoclipul 3D al Loredanei, „Rain, Rain”, regizat de francezul Julien Rocher, a fost premiat ca fiind cel mai bun videoclip 3D in cadrul Festivalului de Muzica si Film 3D de la Los Angeles.

„Rain, Rain” a fost selectat in competitiile a 3 festivaluri de film international, iar aceasta este prima distinctie. Cel mai mare Festival de Muzica si Film 3D a avut loc in perioada 22-25 septembrie la Hollywood, California, iar juriul prezidat de Christopher Crescitelli a anuntat castigatorii in fata unui public larg, prezent la Gala de Inchidere a festivalului.

La videoclip au lucrat oameni cu „greutate”. Astfel, regia ii apartine regizorului de origine franceza Julien Rocher cu care Loredana a colaborat si la videoclipul „Like A Rock Star”. Animatia 3D este semnata de celebrul Pitof (Jean Christophe Comar), regizorul faimosului Catwoman, un maestru in industria efectelor vizuale printre operele sale numarandu-se filme precum Alien, Astérix et Obélix contre César, Delicatessen etc.

Printre castigatorii festivalului s-au aflat si Johnny Deep care a cistigat premiul pentru „Cel mai bun actor intr-un film 3D” (Piratii din Caraibe – Pe ape si mai tulburi) si Michael Bay, „Cel mai bun regizor” pentru „Transformers 3D”.

„Sunt extrem de incantata, e o recunoastere importanta care vine din partea celui mai tare festival 3D din lume. Sunt onorata sa ma aflu pe lista de premianti alaturi de mari regizori, actori si muzicieni. Drept multumire, pregatesc un nou videoclip pentru single-ul „Monalissa”, un clip care sper ca va face si el istorie, la fel ca „Rain, Rain”, a declarat Loredana.

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Mihaela Chivu: soluții pentru bruxism