Viaţă de vedetă: săracii lipiţi au devenit bogaţi invidiaţi!

Credeţi că în copilărie toată lumea vedea viaţa în roz? Nici pe departe. Zeci de vedete de prim rang s-au confruntat cu sărăcia lucie. Probabil şi poverile din prima parte a vieţii le-au determinat să lupte pentru succes şi să obţină sume fabuloase de bani ulterior.
Viaţă de vedetă: săracii lipiţi au devenit bogaţi invidiaţi!

Credeţi că în copilărie toată lumea vedea viaţa în roz? Nici pe departe. Zeci de vedete de prim rang s-au confruntat cu sărăcia lucie. Probabil şi poverile din prima parte a vieţii le-au determinat să lupte pentru succes şi să obţină sume fabuloase de bani ulterior.

Leighton Meester este o actriţă din tânăra generaţie care vorbeşte deschis despre perioada copilăriei: era atât de săracă încât rareori avea cu ce să se îmbrace dimineaţa, înainte de a pleca la şcoală. Când a absolvit liceul, nu a participat la petrecerea dată de colegi pentru că nu avea nimic de îmbrăcat.

“Ţin minte cât de urât se purtau cu mine colegii. Cât de mult sufeream la criticile deloc plăcute pe care le primeam. Şi cel mai trist era că nu aveam ce să fac. Nu puteam să-mi fac părinţii mai bogaţi!”, povesteşte actriţa care în prezent lansează trenduri în materie de vestimentaţie.

La 13 ani, cu oamenii străzii

Shania Twain
este o altă vedetă care a început greu drumul în viaţă. Până la 13 ani, a crescut într-o casă dărăpănată care nu era încălzită. În această casă, a experimentat sărăcia lucie şi violenţa domestică. La 13 ani, s-a mutat într-un adăpost pentru oamenii străzii, unde, povestea ea, era de mii de ori mai bine decât în locul pe care îl numea acasă.

Pâinea, un lux

În casa în care s-a născut Jay Z nu se punea problema violenţei domestice. Dar ce credeţi că era un lux? Pâinea. Sigur, alături de orice alte alimente, căldură sau haine. Aşa că din primii ani de viaţă a început să lupte pentru absolut orice. Probabil acest comportament
l-a ajutat să conducă în prezent un imperiu financiar.

Singur pe drum

Mama lui 50 Cent l-a născut pe când avea doar 15 ani şi, ulterior, l-a crescut singură, în cea mai mare sărăcie. Când băiatul a împlinit 12 ani, mama i-a fost ucisă. Băiatul s-a văzut nevoit să se mute în casa bunicilor, unde mai locuiau încă 8 adulţi în aceeaşi sărăcie lucie. În aceste condiţii, a început să se luptă şi să cânte. Până în prezent, a vândut 22 de milioane de albume.

Bătaie pe mâncare alături de 13 fraţi

Celine Dion
a avut şansa sau neşansa să se nască într-o familie cu încă 13 copii. Ambii părinţi lucrau în agricultură şi nu reuşeau să le asigure micuţilor nici minimum necesar. Aşa că fetiţa cu una dintre cele mai puternice voci din lume se bătea pe mâncare cu toţi cei
13 fraţi ai săi. În aceste condiţii, l-a cunoscut pe cel care urma să-i devină soţ, de fapt, pe cel care i-a făcut vocea cunoscută în întreaga lume.

Hăinuţe din saci de cartofi

Nu am lăsat-o întâmplător la urmă pe Oprah Winfrey. Este pe primul loc în topul celor mai bogate femei din showbiz. Când era copil, nu avea cu ce să se încalţe, nu avea nimic de îmbrăcat şi bunica îi cosea lucruri rudimentare din saci de cartofi. Vă imaginaţi cum se simţeau pe piele acele hăinuţe? Cele mai ieftine lucruri i se păreau un lux pe toată perioada copilăriei.

A fost violată la 14 ani şi, în acel moment, credea că nu are nici o şansă de supravieţuire în mediul din care provenea. Din fericire, a avut şansa unei inteligenţe cu mult peste medie şi, din întâmplare, la 19 ani a avut şansa să intre în televiziune. De atunci scrie istorie şi nu ştie clar cum se scrie numărul care arată câţi bani are în realitate.

 

 

 

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza
Redactor colaborator - Andreea Groza
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ... citește mai mult
Recomandare video
Cancerul colorectal (colon și rect): când se face operația minim invazivă