Vedetele şi preferinţele lor… citrice!

Beneficiile citricelor sunt binecunoscute şi printre vedetele internaţionale. Dacă actriţa Hayden Panettiere foloseşte o mască anti-acnee din coaja de portocală, Jennifer Lopez se menţine în formă mirosind ulei esenţial de grepfrut care îi reglează apetitul, iar Kate Hudson foloseşte ulei de flori de portocal în loc de parfum. Şi vedetele autohtone mizează pe calităţile citricelor.
24.03.2014

Beneficiile citricelor sunt binecunoscute şi printre vedetele internaţionale.

Dacă actriţa Hayden Panettiere foloseşte o mască anti-acnee din coaja de portocală, Jennifer Lopez se menţine în formă mirosind ulei esenţial de grepfrut care îi reglează apetitul, iar Kate Hudson foloseşte ulei de flori de portocal în loc de parfum.

 

 

Şi vedetele autohtone mizează pe calităţile citricelor. Intră în galeria foto şi află ce fructe consumă ca să se menţină!

Bianca Poptean
Bianca Poptean
Sunt deja 10 ani de când scriu pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea ... citește mai mult
Dietele de primăvară ale vedetelor
Dietele de primăvară ale vedetelor
Cel mai nou articol Video:
Dr. Gina Chiriac, psihoterapeut: tehnici de a ne respecta promisiunile față de noi înșine