Vedetele şi copiii lor iubesc oceanul. Admiră-le la plajă!

Daca aveti copii insa, ar trebui sa o iubiti doar dimineata, foarte devreme, si seara. Acest lucru l-au inteles multe dintre starurile care au copii mai mari sau mai mici.
Vedetele şi copiii lor iubesc oceanul. Admiră-le la plajă!
Vedetele si copiii lor iubesc oceanul. Admira-le la plaja!

Vitamina D este esenţială pentru copii, auzim de la orice medic. Se sintetizează la soare, deci am cam putea lăsa copiii să se bucure în voie de razele fierbinţi. Ei, nu-i chiar aşa, avertizează aceeaşi medici, cărora vedetele le respectă strict recomandările.


Probabil, toată lumea de pe această planetă iubeşte plajă. Dacă aveţi copii însă, ar trebui să o iubiţi doar dimineaţa, foarte devreme, şi seara. Acest lucru l-au înţeles multe dintre starurile care au copii mai mari sau mai mici.

Courtney Cox priveşte apusul cu fetiţa

Actriţa ştie una şi bună – are pielea albă, deci tot timpul trebuie să se proptejeze de soare. De când a devenit mămică, această preocuparre pentru protecţie s-a mutat spre fiica ei. Aşa că vedeta nu-şi duce copilul decât după-amiază târziu pe malul oceanului. “Când eram copil, n-a ţinut nimeni cont că pielea mea era aproape străvezie şi că mi-era greu să suport o zi însorită. La vremea aceea, în Statele Unite se credea că, dacă nu eşti bronzat, ai un aspect de om bolnav. Deci toată lumea era înnebunită să se bronzeze pe toate părţile. Acum, vreau să-o protejez pe fiica mea de această atitudine de-a dreptul periculoasă şi, când mergem pe plajă, avem grijă să fie după ore 18. Soarele e plăcut, sigur te şi bronzează, dacă niciodată nu te arzi”, spune Courtney Cox.

J Lo, cu noaptea-n cap pentru raze

Jennifer Lopez arată de-a dreptul spectaculos după naşterea celor doi gemeni. Aşa că, de ce să nu-şi arate corpul perfect şi pe malul mării într-un costum de baie de câteva mii de euro? Vedeta preferă excursiile pe malul mării alături de toată familia. Deşi are la propriu are o armată de bone, J Lo ştie că regulile importante în educarea copiiilor le face doar ea. În privinţa expunerii la soare, mai ales că gemenii sunt foarte mici, regulile sunt clare – dimineaţa, la primele ore. Iar ea, diva, se trezeşte cu noaptea-n pentru ca cei mici să aibă parte doar razele blânde ale dimineţii.

Jessica Alba iubeşte soarele, dar îşi protejează copilul

Jessica Alba nu ţine seama că razele UVA şi UVB sunt periculoase pentru ea, aşa că se expune şi o zi întreagă la soare. Dacă este singură la plajă! Când o însoţeşte fetiţa ei, dintr-o dată vedetei îi intră regulile în cap, aşa că cea mică are parte de protecţie mare împotriva soarelui. În plus, mămică n-o ţine mai mult de două ore la plajă.

Matthew McConaughey, fidel filtrelor solare

Vorbim din nou despre un blond care a avut probleme cu soarele toată viaţa. Băieţelul lui îi seamănă perfect, aşa că actorul are grijă ca micuţul să fie perfect protejat de razele solare. “Când intru într-o farmacie, îi aleg peste patru produse de protecţie solară destinate copiilor. Le folosim atât eu cât şi fiul meu, dacă mergem să ne plimbăm pe nisip sau să navigăm. În fiecare zi, alternăm aceste produse. Aşa îmi imaginez că protecţia solară e mai eficientă”, povesteşte actorul.

 

Katie Holmes şi Suri, doar o oră pe zi

Nu degeaba fetiţa ei a fost declarată cel mai bine îmbrăcat copil de pe planetă. Fetiţa se bucură de o garderobă mai bogată decât cea a unui star TV. Şi costume de baie are din beşug şi de la cele mai mari case de modă. Suri iubeşte oceanul şi le cere părinţilor să o ducă des pe nisip. Aceştia se conformează din când în când, dar copila are voie fix o oră la plajă, asta – cred părinţii – ca să nu-şi strice tenul perfect.

Halle Berry, cu haine la soare

Halle Berry are tenul ciocolatiu, perfect adaptat pentu zilele toride. Fetiţa ei însă are un pigment mai deschis la culoare, probabil o moştenire combinată de la cei doi părinţi. Aşa că mămica se conformează şi îşi protejează intens fetiţa, cu loţiuni cu SPF ridicat, pentru copii. În plus, în afară de cele câteva ore de dimineaţă când fetiţa poate zburda liniştită fără haine pe plajă, Halle îşi îmbracă fetiţa, astfel încât aceasta să nu fie aproape deloc atinsă de razele soarelui. Micuţa protestează adesea, dar va şti la un moment dat că mama îi vrea doar binele.


 

Andreea Groza
Andreea Groza

Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat.
Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dan Zaharescu, director executiv ARPIM: importanța accesului rapid la medicamente de ultimă generație