Vedetele pasionate de înfrumuseţare interesate de noi variante pentru răsfăţ

Inaugurarea The Skin Training Center: un centru de excelenţă care oferă esteticienilor programe educaţionale la standarde internaţionale.
Vedetele pasionate de înfrumuseţare interesate de noi variante pentru răsfăţ

 

Cu ocazia inaugurării The Skin Training Center, un centru de excelenţă care oferă esteticienilor programe educaţionale la standarde internaţionale,  Professional Brands Marketing&Distribution îşi extinde aria de activitate prin lansarea diviziei SKIN CARE &SPA care te răsfaţă cu două branduri noi: REPÊCHAGE şi RICA.
 

Oana Cuzino, Kinga Varga, Livia Dilă, Alexandra Bădoi, Alina Sorescu şi Sonia Argint sunt câteva dintre vedetele pasionate de produsele de îngrijire şi frumuseţe care au participat la evenimentul de lansare.

REPÊCHAGE este un brand de cosmetice profesionale de top, din S.U.A, iar ingredientul-cheie al acestor produse îl constituie algele marine. De asemenea, REPÊCHAGE promovează un concept original denumit FACIAL BAR, prin care tratamentele de cosmetică pătrund în salonul de coafură. Acestea sunt tratamente profesionale expres, durează aproximativ 30 de minute sau chiar mai puţin, şi pot fi făcute simultan cu alte servicii în salon.

RICA promovează un sistem avansat de epilare oferind soluţii profesionale complete pentru serviciul de epilare din salon: ceară naturală liposolubilă, produse care se aplică înainte şi după epilare, precum şi accesorii şi echipamente profesionale.
 

Florentina Opris

Florentina Opriş


Kinga Varga


Livia Dilă şi fetiţa ei

Simona Patruleasa

Simona Pătruleasa


Alexandra Badoi


Sonia Argint


Alina Sorescu

 

 

Adele, de nerecunoscut fără machiaj
Adele, de nerecunoscut fără machiaj