Vedetele din România, preocupate de sănătatea părului

Evenimentul dedicat lansării oficiale pe piaţa din România a produselor profesionale Moroccanoil a avut loc în decorul magnific al Sole Lounge şi a beneficiat de prezenţa lui Kevin Hughes, lead hairstylist Moroccanoil şi a numeroaselor vedete autohtone.
Vedetele din România, preocupate de sănătatea părului

Evenimentul dedicat lansării oficiale pe piaţa din România a produselor profesionale Moroccanoil a avut loc în decorul magnific al Sole Lounge şi a beneficiat de prezenţa lui Kevin Hughes, lead hairstylist şi a numeroaselor vedete autohtone.

Invitatul special a fost reputatul hairstylist Kevin Hughes, cunoscut şi pentru colaborările sale cu modele şi celebrităţi de pretutindeni din lume.

De sfaturile lui Kevin Hughes s-au bucurat atât presa şi stiliştii saloanelor de top din Bucureşti, cât şi numeroase vedete. Dana Războiu, Anca Serea, Dana Rogoz, Andreea Ibacka, Amalia Enache, Carmen Brumă, Albertina Ionescu, Ioana Blaj, Sonia Argint-Ionescu şi Deea Buzdugan sunt doar câteva dintre vedetele prezente în seara lansării.

De asemenea, trucurile pentru un păr frumos şi sănătos, precum şi coafurile prezentate sezonul acesta în cadrul Săptămânii Modei de la New York, au fost evidenţiate şi de cele trei modele pregătite de Kevin Hughes. Lookul lor a fost completat de rochii superbe Rhea Costa din colecţia Primăvară/Vară 2013. 

Kevin Hughes a dezvăluit că “orice femeie ar trebui să fie conştientă de ce exprimă modul în care îşi îngrijeşte părul. Ȋn primul rând pentru starea ei de bine şi pentru încrederea pe care i-o dă în forţele proprii”.

Roxana Iliescu

Mirela Vescan

Dana Războiu şi Kevin Hughes

Corina Bârlădeanu

Carmen Brumă

Andreea Ibacka

Anca Serea

Anca Rusu

Amalia Enache

Albertina Ionescu şi Kevin Hughes

Coafuri realizate de Kevin Hughes, rochii de Rhea Costa.

Foto realizate de: Cristian Duminecioiu