Vedetele au făcut shopping în al 9-lea cer

Nicoleta Luciu, Diana Dumitrescu, Laura Cosoi, Ioana Ginghină, Doiniţa Oancea, Adina Galupa au fost vedetele care au profitat de vremea frumoasă din weekend pentru o sesiune de shopping în Centrul Vechi. Vedetele şi-au pregătit garderoba de toamnă şi s-au simţit în al 9-lea cer putând alege ţinute sau accesorii realizate de peste 30 de designeri români, creatori de produse în serie limitată sau unicat, la cea de-a şasea ediţie a pop-up store-ului Cloud No.9.
07.10.2013
Vedetele au făcut shopping în al 9-lea cer

Nicoleta Luciu, Diana Dumitrescu, Laura Cosoi, Ioana Ginghină, Doiniţa Oancea, Adina Galupa au fost vedetele care au profitat de vremea frumoasă din weekend pentru o sesiune de shopping în Centrul Vechi.

Vedetele şi-au pregătit garderoba de toamnă şi s-au simţit în al 9-lea cer putând alege ţinute sau accesorii realizate de peste 30 de designeri români, creatori de produse în serie limitată sau unicat, la cea de-a şasea ediţie a pop-up store-ului Cloud No.9.

Dana Rogoz s-a aflat si ea la targ conform traditiei cu vestitele sale plicuri, Moon şi cele mai noi creaţii, Mini Moon, care au înregistrat un real succes în randul cumpărătorilor. Printre fanii ei s-a numărat şi Diana Dumitrescu care şi-a achiziţionat o geantă Mini Moon de culoare albă, cu faţă detaşabilă verde.
 

Irenka, Tom Florian, Laura Leather, Happy Bow Ties, Idoo, Coolta, Issabel Lombardi, Larisa Dragna, Potocaliu,  Alexandra Irinciuc, Cinderella Shoes sau Le petit Marais şi-au prezentat în cadrul târgului colecţiile toamnei 2013.

Eveniment susţinut şi recomandat de DANA ROGOZ.

 Mai multe informaţii si fotografii de la târg pot fi găsite pe Facebook  şi cloudnumber9.ro.

 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea