Vedete la Festivalul Brazilor de Crăciun

Aseară vedete autohtone s-au întâlnit la Festivalul Brazilor de Crăciun cu scopul de a sprijini financiar peste 2.000 de copii.
Vedete la Festivalul Brazilor de Crăciun

Aseară vedete autohtone s-au întâlnit la Festivalul Brazilor de Crăciun cu scopul de a sprijini financiar peste 2.000 de copii.

Din licitaţia celor 26 de brăduţi creaţi special pentru Festivalul Brazilor de Crăciun de designeri, instituţii şi de copiii de la Salvaţi Copiii, bilete de tombolă şi sponsorizări s-au strâns 185.000 de euro.

Suma astfel colectată va fi utilizată de Organizaţia Salvaţi Copiii pentru 2.500 de copii şi familiile lor deja cuprinşi în programele de Educaţie Preşcolară, Şcoală după Şcoală şi A Doua Şansă.

A XII-a ediţie a Festivalului Brazilor de Crăciun a fost prezentată de Andreea Raicu şi Andi Moisescu, întreaga atmosferă din seara de 6 decembrie, seara magică a lui Moş Nicolae, fiind sub semnul dărniciei şi al binelui.

Gala Festivalului avut loc la Hotel Radisson Blu.

De 12 ani, Salvaţi Copiii organizează Festivalul Brazilor de Crăciun cu scopul de a strânge fondurile necesare continuării programelor sociale realizate pentru sprijinirea copiilor proveniţi din medii sociale defavorizate. 10% dintre copiii între 0 şi 17 ani din România trăiesc în gospodării fără nicio persoană care să aibă un loc de muncă. De asemenea, 362.062 copii între 3 şi 17 ani nu sunt integraţi în sistemul de învăţământ (preşcolar, general, liceal sau şcoală profesională) .

Brazii vedetă ai serii au fost creaţi de Alexandru şi Mihnea Ghilduş – Cortina cu Surprize (adjudecat de BCR, cu 10.000 euro), Anca Rusu – prinţesa Polonic (achiziţionat de Renovatio, pentru 10.000 euro), iar Carrefour România a achiziţionat bradul The One cu 7.000 de euro.

Bradul Organizaţiei Salvaţi Copiii a primit donaţii în valoare de 8.800 de euro.

Printre vedetele prezente la evenimente s-au numărat:

Stephan Pelger

Andreea Raicu şi Horia Tecău

Andreea Esca şi Alexandre Eram

Malvina Cervenschi

Corina Bârlădeanu

Mădălina Dorobanţu

Gabriela Alexandrescu, preşedinte executiv „Salvaţi Copiii

Citeşte şi: Agenţia United Media susţine Festivalul Brazilor de Crăciun

Jurnaliştii au împodobit Bradul Presei, cu scop caritabil

 

 

Jojo:
Jojo: "Este adevărat că am divorţat"!