Vedete fără păr! S-au ras pe cap pentru a obţine un rol – GALERIE FOTO

Suntem obişnuiţi să le vedem cu o coafură impecabilă şi în rochii irezistibile pe covorul roşu, însă cariera cere sacrificii! O demonstrează câteva actriţe care s-au lăsat pe mâna frizerului şi s-au lăsat tunse chilug pentru a intra în pielea personajelor pe care le interpretează.

Suntem obişnuiţi să le vedem cu o coafură impecabilă şi în rochii irezistibile pe covorul roşu, însă cariera cere sacrificii!

O demonstrează câteva actriţe care s-au lăsat pe mâna frizerului şi s-au lăsat tunse chilug pentru a intra în pielea personajelor pe care le interpretează.

Acelaşi lucru, însă în scopuri diferite, l-au făcut câteva femei a căror prietenă, Gerdi Mckenna, suferise de cancer de sân şi care fusese nevoită să se radă pe cap în urma şedinţelor de chimioterapie. Reacţia lui Gerdi a fost de-a dreptul emoţionantă!

Intră în GALERIA FOTO şi vezi care sunt actriţele care au renunţat la podoaba capilară pentru diverse roluri din filme.

Pagina 1 din 2
Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele din sfera ORL