Vedete fără păr! S-au ras pe cap pentru a obţine un rol – GALERIE FOTO

Suntem obişnuiţi să le vedem cu o coafură impecabilă şi în rochii irezistibile pe covorul roşu, însă cariera cere sacrificii! O demonstrează câteva actriţe care s-au lăsat pe mâna frizerului şi s-au lăsat tunse chilug pentru a intra în pielea personajelor pe care le interpretează.
16.07.2014

Suntem obişnuiţi să le vedem cu o coafură impecabilă şi în rochii irezistibile pe covorul roşu, însă cariera cere sacrificii!

O demonstrează câteva actriţe care s-au lăsat pe mâna frizerului şi s-au lăsat tunse chilug pentru a intra în pielea personajelor pe care le interpretează.

Acelaşi lucru, însă în scopuri diferite, l-au făcut câteva femei a căror prietenă, Gerdi Mckenna, suferise de cancer de sân şi care fusese nevoită să se radă pe cap în urma şedinţelor de chimioterapie. Reacţia lui Gerdi a fost de-a dreptul emoţionantă!

Intră în GALERIA FOTO şi vezi care sunt actriţele care au renunţat la podoaba capilară pentru diverse roluri din filme.

Sursa FOTO: linternaute.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru
Paula Rotaru
Senior Editor, [email protected] S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați ... citește mai mult
Recomandare video
Raed Arafat, despre moarte: „Sper să vină cât mai târziu”