Vedete fără lenjerie intimă pe covorul roşu – GALERIE FOTO

Evenimentele mondene la care participă vedetele sunt ideale pentru a da astfel de spectacole lipsite de bun gust şi extrem de vulgare.
20.06.2014

Ce mai poţi face când filmele ori melodiile ce cândva te-au  consacrat intră într-un con de umbră iar oamenii par să te uite?

Iar dacă vrei ca toate aparatele foto ale paparazzilor să fie îndreptate către tine nu există metodă mai bună de a te promova decât…să apari cât mai dezbrăcată! Şi neapărat fără lenjerie intimă.

Evenimentele mondene la care participă vedetele sunt ideale pentru a da astfel de spectacole lipsite de bun gust şi extrem de vulgare.

O demonstrează cu vârf şi îndesat aşa-zisele staruri precum Miley Cyrus, Rihanna sau Paris Hilton, dar şi alte femei din lumea showbiz-ului, care cred că aceasta este cea mai bună strategie de promovare.

Vorba cântecului: nu există publicitate negativă ci doar publicitate!

Intră în GALERIA FOTO pentru a “admira” ţinutele excentrice ale divelor pe covorul roşu şi, mai ales, siluetele private de accesoriul de bază: lenjeria intimă.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Despre yoga, meditație și stres