Vedete de la Hollywood care au devenit vegetarieni convinsi

Hollywood-ul este o adevărată pepinieră de diete. În funcţie de regimul la modă, vedetele se îngrămădesc să slăbească ca la carte. Există însă un grup de băieţi răi şi irezistibili care rămâne la regimul de viaţă vegetarian no matter what.
31.03.2014
Vedete de la Hollywood care au devenit vegetarieni convinsi

Hollywood-ul este o adevărată pepinieră de diete. În funcţie de regimul la modă, vedetele se îngrămădesc să slăbească ca la carte. Există însă un anume grup care rămâne la regimul de viaţă vegetarian pentru satisfacţiile pe care le dă o asemenea dietă.

Iată un top al celor mai sexy vegetarieni de la Hollywood:

Jason Mraz

Nu e de mirare că e adeptul unui stil de viaţă sănătos din moment ce locuieşte la o fermă de avocado. Cântăreţul a povestit pe blogul său cum i-a schimbat viaţa trecerea la regimul vegetarian.

Jason Mraz spune că de cand a renunţat la carne poate să pedaleze pe distanţe mult mai mari, poate să facă flotări mai multe şi se concentrează mult mai bine când scrie versuri. Deloc pudibond, Mraz recunoaşte că a primit mai multe laude de la partenerele sale după ce a adoptat dieta vegană.

Woody Harrelson

Woody Harrelson

Faptul că e vegetarian i-a făcut pe cei de la PETA să îl declare cel mai sexy bărbat vegetarian în 2012. Woody Harrelson a declarat pentru Esquire că a devenit vegan în timp ce încerca să devină actor.

Avea 24 de ani când, într-un autobuz, o fată i-a atras atenţia că are intoleranţă la lactoză şi că trebuie să renunţe la lactate ca să scape de acnee. Nu a avut încredere în ea, dar a încercat şi, după 3 zile, s-a bucurat de un ten curat, fără acnee. A fost argumentul care l-a convins să devină vegetarian.

Alicia Silverstone

Alicia Silverstone

Este ecologistă de 15 ani şi a scris şi o carte pentru a-şi apăra şi promova convingerile. In The Kind Diet, Alicia Silverstone a încercat să reinventeze cuvântul dieta şi a scris din proprie experienţă.

Nu te îngrijora, nu este genul de dieta care solicită o lista de calorii, indicele glicemic sau carbohidraţii din mâncăruri.
E o dietă care îţi schimbă mentalitatea. Îţi va schimba ideea pe care o aveai despre regimuri şi te va apropia şi mai mult de mâncarea sănătoasă, ajutându-te să îţi iubeşti corpul.

Alicia Silverstone spune că se simte mai frumoasă ca niciodată de când a devenit vegetariană.
 

Află pe Dietetik.ro care sunt celelalte 3 vedete sexy care au renunţat la carne şi motivele pentru care au devenit vegetarieni.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu paste și jambon de curcan