Vara, Hollywood-ul e în Grecia!

Sunt celebri, bogaţi şi pretenţioşi. Vara, te aştepţi să-i vezi în Bahamas, Hawaii, Insulele Maldive sau Caraibe. Surpriză! Vedetele de la Hollywood s-au săturat de partea aceea a lumii şi au migrat în... Grecia!
Autor: Iulia Pocol

Sunt celebri, bogaţi şi pretenţioşi. Vara, te aştepţi să-i vezi în Bahamas, Hawaii, Insulele Maldive sau Caraibe. Surpriză! Vedetele de la Hollywood s-au săturat de partea aceea a lumii şi au migrat în… Grecia!

Sofia Vergara, frumoasa actriţă columbiană, cunoscută pentru rolul său din ”Modern Family” a ales insulele greceşti pentru vacanţa de vară de anul acesta, dar a vizitat Grecia de multe ori şi înainte. Este îndrăgostită de insula Mykonos şi declară că ”Grecia este cel mai frumos loc de pe planetă”!

Şi Rihanna pune Grecia pe primele locuri în topul destinaţiilor preferate de vacanţă şi face opriri acolo ori de câte ori are un turneu în Europa. Insula ei preferată? Creta – unde şi-a petrecut ultima vacanţa, fotografiile de pe contul său de Instagram fiind dovada că artista s-a simţit excelent acolo. Pe lângă plajă, frumoasa cântăreaţă s-a bucurat de plimbări cu yachtul şi a vizitat împrejurările.

Angelina Jolie se declară şi ea a fi o mare fană a Greciei! Împreună cu soţul ei, Brad Pitt, şi cei şase copii, faimoasa familie îşi petrece vacanţele în insulele greceşti ori de câte ori au ocazia. Preferă insulele Mykonos şi Santorini, dar plănuiesc ca anul acesta să îşi achiziţioneze propria insulă în Grecia, Gaia, în valoare de 5 milioane de dolari.

Pagina 1 din 2