Vanessa Hudgens, imagini interzise minorilor! Vezi ce sexy e la bară!

În cel mai recent film în care apare, actriţa s-a dezbrăcat aproape complet, şi a dansat lasciv la bară.
Vanessa Hudgens, imagini interzise minorilor! Vezi ce sexy e la bară!

Vanessa Hudgens a lăsat demult adolescenţa în urmă şi devine pe zi ce trece tot  mai sexy. Sau provocatoare! În cel mai recent film în care apare, actriţa s-a dezbrăcat aproape complet, şi a dansat lasciv la bară.

Dacă nu i-ai vedea numele în lista protagoniştilor peliculei nici nu ai crede că e ea! Actriţa, în vârstă de 23 de ani, are o imagine destul de inocentă, tocmai de aceea secvenţele surprinse  la ultimele filmări ar putea să-i şocheze pe fani.

Vanessa joacă rolul unei stripteuze in thrillerul The Frozen Ground, unde îi are drept colegi de platou pe Nicolas Cage şi John Cusak. Cu toate că nu are formele unui model, bruneta s-a dezbrăcat şi a dansat la bară unduindu-se şi dezvelind aproape tot.


Citeşte şi: Vanessa Hudgens în pantaloni super-scurţi: ar trebui să mai slăbească?

Are 23 de ani, dar din spate arată de 40! Cine e?

 

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Diana Ionescu: laserul în parodontoză și alte afecțiuni stomatologice