Vacanta de un milion de $

Poate nu i-a costat chiar un milion de dolari, dar starurile nu se uita la bani cand pleaca sa-si incarce bateriile. Asa ca apeleaza la toate serviciile pe care un om obisnuit nici macar nu poate sa le numeasca. Doar au castigat destul intr-un an de truda
  • Publicat:
Vacanta de un milion de $
Vacanta de un milion de $

Brad Pitt

Brad a facut si filmul „Mexicanul” si iubeste si plajele din aceasta tara. Desi spune ca a vazut in concediile precedente multi scorpioni in zona in care face plaja, anul acesta s-a bronzat tot in Mexic. Casa particulara pe care a inchiriat-o a costat 30.000 de dolari pe saptamana, dar cei patru membri ai familiei lui au stat linistiti.

Britney Spears

Ca de obicei, Britney a fost comoda si in aceasta vacanta. Si-a luat un avion si a zburat cu familia in Hawaii. Pe fiul ei, Preston, l-a lasat cu o bona, iar ea a batut toate magazinele si barurile din zona. Paparazzi-i au fost aproape. Din nou si-a aratat celulita pe plaja si a ajuns si la lectii de scuba diving, cel mai probabil din plictiseala.

George Clooney

Are o casa in Italia unde si-a petrecut vacanta si anul acesta. Iubeste bucataria italienesca si si-a angajat la resedinta de vara un bucatar, pentru o suma exorbitanta. Cand s-a plictisit de retetele lui, a ajuns la restaurantul Trattoria Navedano, ca sa guste traditionala spuma de vin facuta de Mariella Casartelli.

Catherine Zeta-Jones

Si anul acesta, ea si Michael Douglas au ales insula Mallorca. Vin aici cel putin o data pe an. Au stat toata ziua la soare la o vila de cinci stele chiar pe malul marii si au mancat de trei ori pe zi caracatita. S-au intalnit aici si cu fostul supermodel Claudia Schiffer, despre care Catherine spune ca e mai slaba decat oricand.

Jennifer Aniston

Toate rudele ei provin din Grecia. Tatal s-a nascut in Creta si are chiar o ferma pe celebra insula. Chiar daca atunci cand a venit aici in vacanta, nu s-a gandit sa-si viziteze familia, si-a inchiriat in schimb o „casuta“ pe plaja, a mancat tzatziki toata ziua si si-a luat un maseur cu ea pentru toata perioada vacantei. Plus iubitul.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân