Uite pozele incriminatoare! Vezi cum l-au „tradus” Kristen Stewart şi Rupert Sanders pe Robert Pattinson

Scandalul izbucnit recent în jurul infidelei Kristen Stewart care şi-a înşelat iubitul tocmai cu regizorul cu care lucra continuă cu apaiţia fotografiilor care confirmă "mârşăvia".
Uite pozele incriminatoare! Vezi cum l-au „tradus” Kristen Stewart şi Rupert Sanders pe Robert Pattinson

Scandalul izbucnit recent în jurul infidelei Kristen Stewart care şi-a înşelat iubitul tocmai cu regizorul cu care lucra continuă cu apaiţia fotografiilor care confirmă „mârşăvia”.

La scurt timp după ce Robert Pattinson declarase în presă că nu a simţit pentru nimeni ceea ce simte pentru iubita lui Kristen (22 de ani) cu care tocmai se mutase împreună şi pe care se gândea să o ceară în căsătorie, a ieşit la iveală că aceasta îl înşela cu regizorul celui mai nou film în care joacă, Albă-ca-Zăpada.

Rupert Sanders are 41 de ani, o soţie acasă şi 2 copii. Acest lucru însă nu a împiedicat-o pe Kristen să se implice într-o relaţie amoroasă cu el, după cum se poate vedea în fotografiile surprinse de paparazzi. Ba mai mult decât atât, Kristen o cunoştea pe soţia lui Sanders, Liberty Ross, aceasta fiind şi ea distribuită în lungmetrajul Albă-ca-Zăpada, în rolul mamei vitrege.
Atât Kristen, cât şi Rupert şi-au recunoscut fapta şi şi-au cerut public scuze tuturor celor afectaţi de relaţia lor.

Citeşte şi: Robert Pattinson: Nu am simţit niciodată pentru nimeni ceea ce simt pentru Kristen

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex