Transplantul de sprâncene, procedura la care Chrissy Teigen a apelat după pensatul în exces

Transplantul de sprâncene este un tip de transplant folicular care implică folosirea firelor de păr din alte zone ale capului.
29.11.2021
Transplantul de sprâncene, procedura la care Chrissy Teigen a apelat după pensatul în exces
Foto: hepta

Chrissy Teigen are o nouă pereche de sprâncene! Modelul a dezvăluit rezultatele obținute după transplantul de sprâncene pe care l-a făcut după ce, în adolescență, s-a pensat în exces și și-a distrus firele de păr.

Vedeta în vârstă de 35 de ani a împărtășit pe contul ei de Instagram trei materiale video în care prezintă fanilor cum arată sprâncenele ei în urma transplantului și explică de ce a apelat la această procedură.

„Niciodată nu port machiaj dacă-l pot evita, așa că am fost foarte încântată de acest transplant de sprâncene”, a scris soția lui John Legend în dreptul unei fotografii. „Se folosește părul de la ceafă!”, a continuat vedeta.

De asemenea, modelul menționează că rezultatul este puțin mai intens din cauza creionului folosit pentru intervenție și povestește că „este atât de mișto să ai sprâncene din nou”. Totodată, le sfătuiește pe adolescente să nu se penseze în exces așa cum a făcut-o ea.

Ce este trasplantul de sprâncene?

Transplantul de sprâncene este un tip de transplant folicular care implică folosirea firelor de păr din alte zone ale capului pentru a le insera în zona sprâncenelor. Există în jurnalul Plastic and Reconstructive Surgery un articol care descrie procedura în următorul fel:

Mai întâi, pacientul și medicul discută și stabilesc împreună cu ajutorul unui creion forma sprâncenelor care se dorește. Mai apoi, doctorul va face câteva semne cu un creion chirurgical pentru a determina și localiza marginiile sprâncenelor și colțul. De acolo, cu ajutorul unei mașinării se iau fire de păr din zona cefei după ce părul este tuns până la 1-2 centimetri și injectate în zona sprâncenelor, urmând să fie scurtate la o lungime normală.

Alexandra Necsoiu
Alexandra Necsoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, alexandra.necsoiu@m.ro

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Gina Chiriac, psihoterapeut: tehnici de a ne respecta promisiunile față de noi înșine