Tracee Ellis Ross, secrete de frumusețe la 49 de ani. Cum reușește să opească timpul în loc

Actrița Tracee Ellis Ross este o adevărată regină a frumuseții și niciodată nu-și dezamăgește fanii cu aparițiile sale impresionante și fără cusur.
  • Publicat:
Tracee Ellis Ross, secrete de frumusețe la 49 de ani. Cum reușește să opească timpul în loc
Foto: shutterstock / Tracee Ellis Ross, secrete de frumusețe la 49 de ani. Cum reușește să opească timpul în loc

Actrița Tracee Ellis Ross este o adevărată regină a frumuseții și niciodată nu-și dezamăgește fanii cu aparițiile sale impresionante și fără cusur. Vedeta a lansat recent un brand pentru îngrijirea părului care conține produse accesibile tuturor femeilor. La vârsta de 49 de ani, actrița mărturisește că este expertă în procesul de îmbătrânire și, pe bune dreptate, dacă o luăm în calcul pe mama ei, Diana Ross, la 78 de ani. Bineînțeles, pe lângă genele excelente pe care le are, vedeta a vorbit deschis într-un interviu pentru GLAMOUR despre trucurile sale de frumusețe.

Caută lucruri care o fac fericită

Actrița este un spirit tânăr, se declară a fi fericită și susține că toate aceste lucruri mici o întineresc. Îi place să rămână conectată și optimistă pentru a avea grijă de sănătatea creierului și starea de bine.

Își hidratează pielea

Trăsăturile actriței sunt menținute de un obicei absolut sănătos și anume hidratarea pielii în rutina de îngrijire.

„Îmi place să mă pun la somn cu tenul curat și gras. Ai putea fierbe ouă pe fața mea. Îmi place atât de mult să îmi hrănesc pielea încât ajung să arăt ca un delfin”, a spus actrița pentru GLAMOUR.

Un alt mod ideal pentru a încetini procesul de îmbătrânire vizibil pe piele include și o dietă bogată în vitamine, consumul de ceai verde și protejarea pielii împotriva soarelui.

Folosește creme anti-aging pentru corp

Din arsenalul de produse de îngrijire nu lipsesc cremele pentru îngrijirea corpului care ajută împotriva pierderii colagenului.

Tracee Ellis Ross bea multă apă

Ross a povestit pentru GLAMOUR că unul dintre secretele sale pentru a rămâne tânără este consumul de apă. Mai mult, vedeta susține că acest obicei ajută la îmbunătățirea calității somnului și transportarea nutrienților esențiali către celule, prevenirea infecțiilor și reglarea temperaturii corpului.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Cancerul colorectal (colon și rect): când se face operația minim invazivă