Teo Trandafir, ce nu poate tolera la partenerul de viață. „Sunt mult prea bună pentru tine”

Teo Trandafir a vorbit deschis despre motivele căsniciilor sale eșuate și a menționat ce nu suportă în relația cu partenerul.
19.11.2020 | Alexandra Necsoiu
Teo Trandafir, ce nu poate tolera la partenerul de viață. „Sunt mult prea bună pentru tine”
Teo Trandafir, ce nu poate tolera la partenerul de viață. ”Sunt mult prea bună pentru tine”

Invitată în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Teo Trandafir a vorbit deschis despre căsniciile eșuate. Prezentatoare de televiziune, în vârstă de 52 de ani a vorbit despre viața personală și profesională și a menționat care sunt motivele care au dus la mariajele eșuate, dar și ce compromisuri nu ar face niciodată din dragoste și ce își dorește de la bărbatul de lângă ea.

“Eu nu suport niciun fel de autoritate. În secunda în care autoritatea s-a ridicat asupra mea fără blândețe, înțelegere și argumente, o dau la o parte ca pe o măsea stricată. (…) Odată instalată autoritatea, eu nu mai funcționez, căsniciile mele nu vor funcționa niciodată, pentru că am această cerință pentru bărbatul de lângă mine: lasă-mă să trăiesc lângă ține, așa cum îți dau libertatea să trăiești lângă mine. Nu suport să mă întrebi cu cine vorbesc la telefon, unde sunt; nu te voi întreba niciodată unde ești. Niciunul dintre partenerii mei nu a auzit de la mine întrebarea cu cine ești și unde ești. Niciodată! Dacă vrei să te întorci, bine, dacă nu, p-aci ți-e calea. Sunt mult prea bună pentru tine. Vrei să mă rog de tine să te întorci? Mai bine mor! Rămâi cu cine ești, cât timp dorești; și întoarce-te dacă mai e cale”, a spus Teo Trandafir.

Cine sunt foștii soți?

În 1990, Teo s-a căsătorit la Brăila cu pilotul Alexandru Trandafir, însă cei doi au divorțat pe cale amiabilă după șase ani de căsnicie. Bărbatul căruia acum îi poartă numele a lucrat împreună cu Adrian Iovan, fostul soț al Romaniței Iovan.

În 2004, Teo a adoptat o fetiță pe care a botezat-o Maia, iar în decembrie 2011 l-a cunoscut pe Facebook pe Constantin Iosef, cu care s-a căsătorit pe 2 iunie 2012. Mariajul a durat doar șase luni, iar pe 17 decembrie 2012 cei doi au anunțat că divorțează.