Teo, in rolul unei politiste in serialul „Pariu cu viata”

Dupa un an foarte dificil, cunoscuta realizatoare de televiziune Teo Trandafir accepta o noua provocare - incepe 2012 intr-o noua postura, cea de actrita in serialul „Pariu cu viata”, al carui sezon 2 incepe, din 6 februarie, la Pro Tv.
Teo, in rolul unei politiste in serialul „Pariu cu viata”
Teo, in rolul unei politiste in serialul "Pariu cu viata"

Dupa un an foarte dificil, cunoscuta realizatoare de televiziune Teo Trandafir accepta o noua provocare – incepe 2012 intr-o noua postura, cea de actrita in serialul „Pariu cu viata”, al carui sezon 2 incepe, din 6 februarie, la Pro Tv.

Gata sa-si descopere noi valente artistice, Teo marturiseste ca aparitia in serialul fenomen al Romaniei inseamna pentru ea insasi un pariu cu viata. „La 43 de ani ma reinventez ca om, daca-mi iese chestia asta ma declar fericita. Amuzant sau nu, rolul meu din „Pariu cu viata” mi se potriveste foarte bine, asta e de fapt marele meu pariu, am fost un realizator de emisiuni bun, mi s-a spus de-a lungul anilor ca pot face film, insa marele pariu al vietii mele este ca, la jumatatea vietii mele, sa descopar ca pot fi si altcineva”, spune vedeta TV.

In serialul „Pariu cu viata” Teo Trandafir va juca rolul Zanei Craciun, sefa lui Gica (Radu Gabriel) si a Tanticai (Elvira Deatcu), o politista venita de la Iasi in capitala care face furori cu accentul ei. „Exista o singura lege, legea mea si nu ma intereseaza de bunul simt, rolul meu este un vector de umor foarte puternic. Deunazi mi-a spus o actrita pe care o intrebam daca e bine, mi-a zis ca eu fac un personaj atunci cand toata lumea se astepta sa o joc pe Teo. Insa cu regizorul Iura Luncasu langa tine nu ai cum sa o dai in bara. Vine si-ti zice inca o data ce ai de facut, este cel mai frumos, destept si minunat om pe lumea asta, singurul lui defect este ca este insurat”, spune amuzata Teo.

Dupa cateva saptamani petrecute pe platourile de filmare din Buftea, Teo a intrat perfect in atmosfera si se bucura de atentia si grija tuturor celor din echipa.”Nu eram pregatita pentru asta, pentru mine este o experienta inedita. Inainte sa auzi „actiune” pe platouri se spun multe alte lucuri pe care nu le inteleg gen: „set:, „camera roll”. Eu nu reactionez decat la „actiune” si daca apare vreun moment in care dau o balba, stau langa minunatii Elvira si Radu care se poarta cu mine precum cu un ou, ma uit in ochii lor si merg mai departe.

Pentru mine „Pariu cu viata” inseamna o reinventare a unui om, a mea, la care cei doi au fost martori directi. La filmari nu exista actor, regizor, masinist, luminist care sa treaca pe langa mine si sa nu ma intrebe daca mi-e foame, sete sau sunt obosita. Mie imi este atat de usor pentru ca toata lumea are grija de mine, asta ma obliga sa nu ma incurc, filmez atat cat pot, nu mi s-a cerut sa fac mai mult, e si o super atmosfera acolo”, marturiseste Teo.

Citeste si: Teo-In ultimul an am invatat sa merg de 5 ori!