Tania Budi, secretul unui ten fără riduri, la 52 de ani

Tania Budi pare că a descoperit secretul tinereţii eterne.
02.08.2020
Tania Budi ştie că frumuseţea naturală trebuie întreţinută. Vedeta nu este adepta operaţiilor estetice, însă apelează atunci când este nevoie la proceduri minim invazive recomandate de medicul ei estetician. Iată ce face Tania pentru a avea un look perfect vara aceasta!
 
Tania Budi pare că a reuşit să descopere secretul tinereţii eterne. Duce un stil de viaţă sănătos, iar genele sunt de partea ei. Nu este adepta operaţiilor estetice, dar apelează atunci când este nevoie la tratamente non-invazive sau minim invazive recomandate de medicul ei estetician. Acesta ştie întotdeauna de ce are nevoie vedeta pentru a obţine efectele dorite şi a-şi păstra în acelaşi timp naturaleţea. 
 
La fel s-a întâmplat şi zilele trecute, când Tania Budi şi-a vizitat medicul estetician pentru câteva proceduri ce îi asigură un look perfect în această vară. Ca de obicei, medicul Iancu Morad i-a recomandat tratamente rapide menite să îi înfrumuseţeze trăsăturile cu care a înzestrat-o natura.
 
„Tania este o femeie foarte frumoasă ce nu are nevoie de schimbări majore. Sunt mândru că este pacienta mea deja de atâţia ani. Alegem întotdeauna tratamente rapide şi simple, proceduri cu ajutorul cărora frumuseţea ei naturală este menţinută în timp şi pusă în valoare. În această vară, i-am recomandat Taniei tratamentul cu toxină botulinică în formulă proprie. Este procedura ideală pentru eliminarea liniilor fine şi estomparea ridurilor. De asemenea, oferă tenului luminozitate şi un aspect fresh. Apoi, am conturat foarte discret buzele cu acid hialuronic, iar rezultatul este unul sexy, dar totodată natural, aşa cum îşi doreşte Tania”, explică medicul chirurg estetician Iancu Morad.
 
Un alt tratament este Jet-Concept, care îndepărtează din adâncime impurităţile şi celulele moarte de piele. În acest mod, tenul devine proaspăt şi hidratat. Tania Budi apelează deja de mai mulţi ani la sfaturile doctorului atunci când vine vorba despre menţinerea peste ani a frumuseţii naturale.
 
„Merg la medicul meu estetician, Iancu Morad, de fiecare dată când simt nevoia unui refresh. Şi am simţit această nevoie mai ales acum, după perioada de izolare ce şi-a lăsat amprenta asupra tenului multora dintre noi. Mi-am dorit un ten luminos şi ferm, dar şi o conturare discretă a buzelor. Iar rezultatul este, aşa cum e întotdeauna, în concordanţă cu dorinţele mele”, declară Tania Budi.
Recomandare video
Dr. Alina Gheorghe: Adevărul despre statul prea mult la calculator