Surorile Bambi, sexy şi mature

Periculoase şI sexy! Pentru a-şi promova noua imagine de scenă şi faptul că de-acum înainte au atins maturitatea atât pe plan muzical, cât şi personal, surorile Bambi, Raluca şI Denisa, au realizat o şedinţă foto inedită!
Surorile Bambi, sexy şi mature
Surorile Bambi, sexy şi mature

Pentru a-şi promova noua imagine de scenă şi faptul că de-acum înainte au atins maturitatea atât pe plan muzical, cât şi personal, surorile Bambi, Raluca şI Denisa, au realizat o şedinţă foto inedită!

Aerodromul de la Clinceni a fost locaţia perfectă pentru ca fetele de la Bambi să defileze în ţinute sexy. Chiar dacă au îndurat un frig de nedescris pentru că s-au schimbat şI au pozat într-un hangar, Raluca şi Denisa au fost încântate de rezultat.

„Am vrut să fim sexy, dar nu vulgare, iar cu această şedinţă foto ne-am impus un stil şi o imagine care demonstrează faptul că am ajuns la o maturitate muzicală!”, spune Denisa.

Citeşte mai multe pe www.protvmagazin.ro

Tags:
Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Conf. univ. dr. Cristian Surcel: adenom versus cancer de prostată