Stilul Taylor Swift – într-o singură zi a schimbat 3 rochii inspirate de anii ’60

Lipsă de inspiraţie sau pur şi simplu pasiune pentru stilul anilor '60, Taylor Swift, cântăreaţa americană care a revoluţionat stilul muzical country apare în public purtând cu preponderenţă rochii cloş, până la genunchi.
Stilul Taylor Swift – într-o singură zi a schimbat 3 rochii inspirate de anii ’60

Începutul acestei săptămâni a reprezentat pentru cântăreaţa Taylor Swift o perioadă extrem de aglomerată, participând într-o singură zi la numeroase evenimente, având numeroase apariţii publice. Numitorul comun al apariţiilor sale a fost însă faptul că vedeta a ales să schimbe într-o zingură zi mai multe ţinute, însă toate la fel!

Lipsă de inspiraţie sau pur şi simplu pasiune pentru stilul anilor ’60, Taylor Swift, cântăreaţa americană care a revoluţionat stilul muzical country apare în public purtând cu preponderenţă rochii cloş, până la genunchi. De obicei, croiul este acelaşi: cambrate până în talie, largi până la genunchi.

Cântăreaţa în vârstă de 22 de ani a devenit celebră nu doar faptului că a readus în atenţia publică stilul de muzică country, dar şi datorită aspectului delicat şi frumuseţii deosebite. Aruncaţi o privire şi spuneţi-vă părerea: are un stil al ei, însă nu-i aşa că toate rochiile ei, chiar dacă sunt frumoase, seamănă prea mult?

22 octombrie:
seara, părăsind hotelul din New York

la studiourile Good Morning America

la emisiunea lui Katie Couric

Alte evenimente de anul acesta:
La lansarea parfumului propriului parfum, în lanţul de magazine americane Macy’s

La BBC Teen Awards, Wembley Arena în Londra

La 2012 iHeart Music Festival, Las Vegas

La prezentarea de modă Elie Saab din Paris, la începutul lunii octombrie

Citeşte şi: Taylor Swift a renuntat la bucle. Iti place cum ii sta cu parul intins?