Shakira la 13 ani: brunetă şi plină de patos!

Un set de fotografii cu Shakira de la vârsta de 13 ani, când a înregistrat primul e ivideoclip, a fost făcut public. Micuţa cântăreaţă era la fel de frumoasă ca şi acum, însă brunetă, oacheşă şi ceva mai... păroasă decât în prezent.
Shakira la 13 ani: brunetă şi plină de patos!

Un set de fotografii cu Shakira de la vârsta de 13 ani, când a înregistrat primul e ivideoclip, a fost făcut public. Micuţa cântăreaţă era la fel de frumoasă ca şi acum, însă brunetă, oacheşă şi ceva mai… păroasă decât în prezent.

Shakira a ştiut de când era mică ce vrea să facă în viaţă. A început să cânte de la o vârstă fragedă, iar la 13 ani a filmat chiar şi un videoclip.

Machiată şi plină de cârlionţi, vedeta gesticula foarte mult şi suferea vizibil încercând să exprime trăirile de pe portativ.

Videoclipul a fost realizat pentru piesa Spanish to Magic, depe primul ei album, Magia.

Shakira: “In adolescenta eram rotofeie, nu am crezut ca voi ajunge o zeita a frumusetii”
Citeşte şi: Shakira recunoaste: „Mi-am umblat la nas”

Pique şi Shakira – a dispărut fericirea?

Shakira isi mentine silueta cu ciocolata!

 

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele din sfera ORL