Secretul unei căsnicii fericite: Reguli pe care Victoria și David Beckham le respectă cu strictețe în relația lor

Victoria și David Beckham sunt unul dintre cele mai apreciate și îndrăgite cupluri, ba mai mult de atât, sunt înscriși în topurile celor mai longevive relații ale marilor celebrități.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Secretul unei căsnicii fericite: Reguli pe care Victoria și David Beckham le respectă cu strictețe în relația lor
8 reguli pe care Victoria și David Beckham le respectă cu strictețe în căsnicia lor sursa foto: shutterstock

Victoria și David Beckham își oferă timp reciproc și încearcă împreună să jongleze cu viața de părinți a patru copii – Brooklyn în vârstă de 23 de ani, Harper, 11 ani, Cruz, 17 ani și Romeo, 20 de ani.

Ca rezultatele căsniciei lor să dea roade, Victoria și David Beckham s-au înțeles, de la bun început, să respecte pe tot parcursul căsniciei lor câteva reguli de bază. Iată ce reguli au stabilit cei doi și descoperă motivele mariajului lor bine înrădăcinat:

  1. Iau cina împreună în fiecare seară, exact ca o familie

Atât Victoria, cât și David Beckham sunt familiști convinși și se asigură tot timpul că oferă destulă atenție fiecărui membru al familiei lor.

„Atât eu, cât și David suntem activ implicați în viețile copiilor noștri. Într-adevăr, ne trezim zilnic dis de dimineața și ne asigurăm că unul dintre noi preia responsabilitatea de a-i duce pe copii la școală. Ba mai mult de atât, încercăm să ajungem acasă la timp pentru a luat cina în familie.”, mărturisește Victoria Beckham pentru Harper’s Bazaar.

Cina în familie reprezintă o tradiție uitată de mult pentru unele familii, dar nu și pentru cei din familia Beckham.

  1. Își înțeleg programul unul altuia

Pentru că Victoria și David Beckham au o viață permanent aglomerată, aceștia nu au mereu ocazia de a petrece timp în intimitate unul cu celălalt. Cum amândoi au o contribuție importantă în domeniile în care activează, aceștia se înțeleg reciproc și se susțin constant unul pe celălalt.

„Eu și David suntem conștienți de faptul că fiecare dintre noi este foarte, foarte ocupat. Amândoi conducem afaceri mari, dar cu toate acestea punem telefoanele jos și, uneori, pur și simplu vorbim”, declară Victoria Beckham pentru Elle.

  1. Au și un dormitor mai… special într-una din casele lor

Victoria Beckham a dezvăluit adesea modalitatea prin care reușește, alături de soțul ei, să păstreze romantismul în căsnicie, chiar și după câtiva ani buni de relație.

Conform Mirror, Victoria a mărturișit că există și un dormitor special pentru sex într-una din locuințele lor.

„Există un dormitor, în interiorul căruia se află imprimeu de leopard peste tot, iar în tavan se află o oglindă mare.”, spune aceasta.

„Pe lângă acesta, există și dormitorul nostru care este într-o nuanță liniștită de alb, cu un pat mare de stejar bătrân și baldachin.”

  1. Ies constant la întâlniri romantice

Cu toate că Victoria și David Beckham au o carieră care necesită foarte mult timp, aceștia încearcă să găsească puțin timp liber în programul lor pentru a-l petrece unul cu celălalt. Cei doi ies la întâlniri regulat, iar acest lucru le prioritizează relația, indiferent de situație.

  1. Depun mult interes și muncă în căsnicie

Fostul fotbalist a recunoscut că menținerea unei căsnici este o adevărată provocare, dar el și soția lui se asigură în permanență că muncesc din greu pentru asta.

„Căsătoria înseamnă întotdeauna o muncă grea.”, a spus David pentru The Sunday Project, potrivit Hello.

„Îți cunoști copiii și știi că ei își doresc timpul tău și mai mult de atât, știi că aceștia merită din plin timpul tău. Apar situații dificile cum ar fi plecările departe de casă, momente în care suntem departe unul de celălalt.”

  1. Se susțin reciproc în carieră

În 2020, David Beckham a fost surprins, alături de trei dintre copiii lui, la prezentarea de modă a soției lui. Acesta și-a arătat sprijinul față de munca depusă de către Victoria nu doar prin prezența lui acolo, dar și prin intermediul rețelelor sociale.

  1. Recunosc când fac o greșeală

David este de acord cu faptul că atât el, cât și Victoria au avut momente stângace în căsnicia lor, dar cel mai important este că reușesc să vorbească în permanență despre aceste situații.

„Desigur, faci greșeli de-a lungul anilor și știm cu toții cât de dificilă poate fi o căsătorie uneori. Este vorba doar despre a rezolva asta.”, mărturisește David Beckham într-un interviu din cadrul emisiunii de radio Desert Island Discs.

„De câte ori ne confruntăm cu momente dificile, preferăm să vorbim deoarece ne cunoaștem mai bine decât ne cunoaște oricine altcineva.”

  1. Își reînnoiesc jurămintele de nuntă

În timp ce David vorbea despre nunta lor grandioasă, el a dezvăluit că încă de pe atunci și-au reînnoit jurămintele.

„Ne-am reînnoit jurămintele de la prima noastră nuntă. A fost mult mai privat.”, a spus David pentru Desert Island Discs.

Surse: msn.com, hellomagazine.com, yourtango.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ... citește mai mult
Recomandare video
Wrap-uri cu Salam Sinaia și Salam Victoria