Secretul lui Adele pe covorul roşu: corsetul care defineşte şi modelează silueta

Stilistul vedetei a mărturisit într-un interviu acordat revistei Sunday Mirror că secretul din spatele siluetei tonice, perfect conturate a lui Adele este un corset special care modelează talia, sânii şi coapsele, astfel încât efectul este unul uimitor. Adele, mama unui băieţel adus pe lume în luna octombrie a anului 2012, nu s-a arătat niciodată complexată de kilogramele în plus şi de forma corpului său, ba din contră, este mândră şi spune că îi place să mănânce bine şi să savureze când şi când un pahar de vin bun.
Secretul lui Adele pe covorul roşu: corsetul care defineşte şi modelează silueta

Întotdeauna reuşeşte să strălucească atunci când se află pe covorul roşu deşi nu are tocmai măsurile ideale 90-60-90 şi, cu siguranţă, stârneşte invidia multor alte vedete care urmează diete draconice pentru a arăta bine în rochii de seară.


Este vorba despre faimoasa Adele, cea care a cucerit milioane de inimi cu hit-urile sale binecunoscute Rolling in the Deep şi cea mai recentă piesă Skyfall, care poate fi ascultată pe coloana sonoră a ultimei serii James Bond.

Stilistul vedetei a mărturisit într-un interviu acordat revistei Sunday Mirror că secretul din spatele siluetei tonice, perfect conturate a lui Adele este un corset special care modelează talia, sânii şi coapsele, astfel încât efectul este unul uimitor. 

Adele, mama unui băieţel adus pe lume în luna octombrie a anului 2012, nu s-a arătat niciodată complexată de kilogramele în plus şi de forma corpului său, ba din contră, este mândră şi spune că îi place să mănânce bine şi să savureze când şi când un pahar de vin bun.

Artista mai spune că nu va renunţa nici la ţinutele negre care au consacrat-o pentru că sunt un fel de omagiu adus idolului său, Johnny Cash.

În acelaşi interviu, Adele, în vârstă de 25 de ani, declară:

„Am fost înconjurată la un moment dat de persoane obsedate de felul în care arată, care voiau tot timpul să fie mai slabe, să aibă sânii mai mari, şi asta le-a adus în pragul disperării, ceea ce nu vreau să se întâmple şi cu mine. Desigur, am şi eu complexele mele, însă acum nu am prieteni care să mi le tot scoată în evidenţă. Viaţa mea este şi-aşa o dramă continuă, nu am timp să îmi fac griji pentru ceva atât de inutil precum înfăţişarea.”
 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Keira Knightley şi măslinul centenar
Keira Knightley şi măslinul centenar
Cel mai nou articol Video:
Nora Neghină, psiholog: ce determină comportamentul adictiv