Salma Hayek, secretul pentru o căsnicie de 12 ani

Actrița în vârstă de 54 de ani a vorbit deschis despre relația sa în timpul emisiunii „Red Table Talk”, dar mai ales cum reușește să aibă o conexiune cu soțul ei.
Salma Hayek, secretul pentru o căsnicie de 12 ani
Foto: shutterstock

Salma Hayek și soțul ei, miliardarul François-Henri Pinault, sunt căsătoriți de 12 ani, iar în tot acest timp, actrița susține că a învățat un lucru extrem de important pentru a avea o relație puternică: „niciodată nu ne spunem ceva urât”.

„Nu ne spunem niciodată nimic urât unul celuilalt”

Actrița în vârstă de 54 de ani a vorbit deschis despre relația sa în timpul emisiunii „Red Table Talk”, după ce Jada Pinkett Smith a cerut câteva sfaturi pentru o conexiune mai puternică între parteneri.

„Pot să-ți spun că cel mai bun sfat este legat de ceea ce avem eu și soțul meu. Atunci când apare un conflict, ne adunăm toată energia pentru a rezolva problema. Niciodată nu dăm vina pe cineva sau să spunem „Ar fi trebuit să faci asta sau asta”. Nu, toată energia se îndreaptă spre „Cum putem rezolva asta?”, a povestit actrița. „Din acest motiv nu ne spunem niciodată nimic urât unul celuilalt”, a continuat vedeta.

La începutul anului, invitată la podcastul Dax Shepard’s “Armchair Expert”, Salma Hayek a înfruntat zvonurile cum că s-ar fi căsătorit cu Pinault pentru bani.

„Când ne-am căsătorit toată lumea a spus „Oh, este un mariaj aranjat, s-a căsătorit cu el pentru bani”. Atunci mi-am spus „Cum spuneți voi. Credeți ce vreți”, iar după 15 ani suntem complet îndrăgostiți. Nu mă mai deranjează nimic”, a spus vedeta.

Actrița a menționat și că în momentul în care o persoană este bogată, se crede că nu este un om bun sau că este vorba doar de lucrurile materiale, că nu are valori.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu
Alexandra Necșoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected]

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult
Recomandare video
Anevrismul de aortă ascendentă: simptome și tratament