Salma Hayek, secretul pentru o căsnicie de 12 ani

Actrița în vârstă de 54 de ani a vorbit deschis despre relația sa în timpul emisiunii „Red Table Talk”, dar mai ales cum reușește să aibă o conexiune cu soțul ei.
26.06.2021
Salma Hayek, secretul pentru o căsnicie de 12 ani
Foto: shutterstock

Salma Hayek și soțul ei, miliardarul François-Henri Pinault, sunt căsătoriți de 12 ani, iar în tot acest timp, actrița susține că a învățat un lucru extrem de important pentru a avea o relație puternică: „niciodată nu ne spunem ceva urât”.

„Nu ne spunem niciodată nimic urât unul celuilalt”

Actrița în vârstă de 54 de ani a vorbit deschis despre relația sa în timpul emisiunii „Red Table Talk”, după ce Jada Pinkett Smith a cerut câteva sfaturi pentru o conexiune mai puternică între parteneri.

„Pot să-ți spun că cel mai bun sfat este legat de ceea ce avem eu și soțul meu. Atunci când apare un conflict, ne adunăm toată energia pentru a rezolva problema. Niciodată nu dăm vina pe cineva sau să spunem „Ar fi trebuit să faci asta sau asta”. Nu, toată energia se îndreaptă spre „Cum putem rezolva asta?”, a povestit actrița. „Din acest motiv nu ne spunem niciodată nimic urât unul celuilalt”, a continuat vedeta.

La începutul anului, invitată la podcastul Dax Shepard’s “Armchair Expert”, Salma Hayek a înfruntat zvonurile cum că s-ar fi căsătorit cu Pinault pentru bani.

„Când ne-am căsătorit toată lumea a spus „Oh, este un mariaj aranjat, s-a căsătorit cu el pentru bani”. Atunci mi-am spus „Cum spuneți voi. Credeți ce vreți”, iar după 15 ani suntem complet îndrăgostiți. Nu mă mai deranjează nimic”, a spus vedeta.

Actrița a menționat și că în momentul în care o persoană este bogată, se crede că nu este un om bun sau că este vorba doar de lucrurile materiale, că nu are valori.

Alexandra Necsoiu
Alexandra Necsoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, alexandra.necsoiu@m.ro

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața