Ryan O’Neal, actorul din Love Story, diagnosticat cu trei tipuri de cancer!

Actorul american Ryan O'Neal, celebru pentru rolul din Love Story, a dezvăluit că medicii l-au diagnosticat cu trei tipuri de cancer - facial, de prostată şi leucemie cronică -, informează site-ul sfgate.com, citat de gandul.info.
  • Publicat:
Ryan O'Neal, actorul din Love Story, diagnosticat cu trei tipuri de cancer!

Actorul american Ryan O’Neal, celebru pentru rolul din Love Story, a dezvăluit că medicii l-au diagnosticat cu trei tipuri de cancer – facial, de prostată şi leucemie cronică -, informează site-ul sfgate.com, citat de gandul.info.

Starul în vârstă de 71 de ani a decis să amâne începerea tratamentului contra cancerului de prostată de stadiul II cu care a fost diagnosticat recent, pentru a putea să ducă până la capăt turneul de promovare a volumului său de memorii „Both of Us: My Life with Farrah”, în care descrie aspecte din viaţa alături de partenera sa de cuplu Farrah Fawcett, decedată, la rândul ei, de cancer, în 2009.

„Cartea aceasta «striga» să fie scrisă şi vândută şi am decis să fac mai întâi acest turneu de promovare şi să mă ocup de cancerele mele după aceea. Mă simt bine”, a declarat Ryan O’Neal într-un interviu acordat, marţi, publicaţiei Access Hollywood.

Întrebat de jurnalistul Billy Bush dacă îi pasă dacă va trăi sau va muri, O’Neal a răspuns: „Sincer, nu-mi pasă. Am trăit o viaţă lungă şi frumoasă”.

În 1970, drama Love Story, unul dintre cele mai romantice filme realizate vreodată, a făcut adevărate valuri în rândul cinefililor.

Află mai multe pe www.gandul.info

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Cum să ai gene ca ale Mirandei Kerr
Cum să ai gene ca ale Mirandei Kerr
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân