Russell Crowe va interpreta rolul unui scriitor diagnosticat cu o maladie mintală

Russell Crowe va interpreta rolul principal în filmul "Fathers and Daughters", în care actorul australian va portretiza pe marele ecran un scriitor diagnosticat cu o maladie mintală, informează contactmusic.com, citată de Mediafax.
16.10.2013
Russell Crowe va interpreta rolul unui scriitor diagnosticat cu o maladie mintală

Russell Crowe va interpreta rolul principal în filmul „Fathers and Daughters”, în care actorul australian va portretiza pe marele ecran un scriitor diagnosticat cu o maladie mintală, informează contactmusic.com, citată de Mediafax.


Filmul prezintă povestea acelui scriitor diagnosticat cu o maladie mintală, care depune eforturi considerabile pentru a-şi creşte fiica în vârstă de cinci ani, la New York. Pelicula prezintă, totodată, aspecte din viaţa actuală a fetei, ajunsă la vârsta de 30 de ani, care locuieşte în Manhattan şi încearcă să depăşească complexele acumulate în copilăria ei dificilă.

„Acesta este un film condus de prestaţia actoricească şi, de aceea, nu aş putea cere un actor mai bun decât Russell, pentru a reda această dramă deosebit de intensă din punct de vedere emoţional”, a spus regizorul filmului, Gabriele Muccino. Rolul fiicei personajului care va fi interpretat de Russell Crowe nu a fost deocamdată distribuit.

Russell Crowe şi Keither Rodger vor fi producătorii executivi ai peliculei, prin intermediul companiei lor Fear of God.
Actorul australian va putea fi văzut în curând pe marile ecrane în filmul de proporţii biblice „Noah”, regizat de Darren Aronofsky, şi în pelicula „Winter’s Tale”, de Akiva Goldsman. Russell Crowe se află în prezent în preproducţie cu filmul care marchează debutul său regizoral, „The Water Diviner”.

Cel mai nou articol Video:
Dr. Gina Chiriac: metode eficiente de a ne menține creierul sănătos