Roxana Ciuhulescu: “Trebuie să ai un echilibru în toate şi atunci viaţa devine mai senină”

Cine nu o cunoaşte pe Roxana Ciuhulescu, curajoasa care nu se dă în lături să conducă bolizi cu mulţi cai-putere şi posesoarea celor mai lungi şi frumoase picioare din România? Dacă ai crezut că maternitatea o va ţine departe pe Roxana de aventură, te înşeli amarnic.

Cine nu o cunoaşte pe Roxana Ciuhulescu, femeia curajoasă care nu se dă în lături să conducă bolizi cu mulţi cai-putere şi posesoarea celor mai lungi şi frumoase picioare din România?

Dacă ai crezut că maternitatea o va ţine departe pe Roxana de aventură, te înşeli amarnic.

Ea va prezenta în data de 15 mai o expoziţie inedită de…motociclete de epocă. Printre motocicletele pe care le poţi vedea se numără modele de la Vespa, Triumph, BMW, Zundnapp şi chiar un Carpaţi autohton. Expoziţia este găzduită de Sun Plaza Shopping Center din Bucureşti şi va putea fi vizitată gratuit, zilnic, în perioada 15 mai – 5 iunie 2014, între orele 10 şi 22. Evenimentul este dedicat atât pasionaţilor de motociclete şi sporturilor pe două roţi, cât şi celor cărora istoria le trezeşte atenţia.

Iată ce poveşti are de împărţit Roxana vizavi de această veche pasiune – motociclismul- şi cum reuşeşte să fie o mămică model şi, în acelaşi timp, o femeie de succes, puternică şi foarte frumoasă.

CSÎD: Roxana, e ceva ce nu ştii să conduci? 🙂

R.C.: La capitolul vehicule pot să spun că n-am condus niciodată…troleul. Restul le-am condus pe toate, ăsta este singurul care mi-a rămas de testat însă viaţa este lungă…la fel ca troleul :))

CSÎD: Ce emoţii te-au încercat prima dată când ai condus o motocicletă?

R.C.: Prima dată când am încălecat o motocicletă se întâmpla în 2000, eram în munţii Apuseni când n-am rezistat tentaţiei de a încerca motocicleta unui prieten. La cât de tinerică şi necoaptă la minte eram la vârsta aia, mi s-a părut a fi o jucărie fascinantă şi mă simţeam ca în filme. Trei ani mai târziu dădeam deja pentru carnet şi apoi a început pasiunea nebună, mai ales că începusem să fiu în „legalitate”. Ulterior am mers pe circuite de viteză, acolo unde aveam să cunosc adrenalina la cote înalte.

Pagina 1 din 2
Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Mihaela Chivu: soluții pentru bruxism