Romanca Madalina Ghenea, noua iubita a lui Leonardo DiCaprio?

Leonardo DiCaprio a fost surprins in compania romancei Madalina Ghenea
25.10.2011
Romanca Madalina Ghenea, noua iubita a lui Leonardo DiCaprio?
Romanca Madalina Ghenea, noua iubita a lui Leonardo DiCaprio?

La scurt timp de la despartirea de Blake Lively, Leonardo DiCaprio a fost fotografiat in compania unei femei „Frumoase si necunoscute”, dupa cum a numit-o presa internationala. Misterioasa femeie este nimeni alta decat modelul Madalina Ghenea, informeaza Cancan, o tanara de 24 de ani, de origini oltenesti.

Cei doi au fost fotografiati la locuinta actorului din Australia.

Madalina Ghenea este un model de talie internationala, care a plecat din Romania la varsta de 14 ani, locuind in prezent in Italia. In 2007 ea a participat la filmarile unui videoclip al cantaretului Eros Ramazzotti cu care se spune ca ar fi avut si o relatie. In 2008 apare in calendarul Peroni, iar in 2011 s-a facut remarcata si in ringul „Ballando con le stelle”, echivalentul italian al emisiunii „Dansez pentru tine”.

Madalina a avut de-a lungul timpului contracte de modelling in Milano si New York, iar anul acesta a avut si o aparitie in productia inematografica „I soliti idioti”.

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Gina Chiriac: metode eficiente de a ne menține creierul sănătos