Românca Irina Lazareanu, prietena Victoriei Beckham

Victoria Beckham şi-a prezentat noua colecţie de haine la Săptămâna Modei de la Londra, ea având-o alături, printre susţinători, pe românca Irina Lazareanu, un model foarte căutat în străinătate.
22.02.2012
Românca Irina Lazareanu, prietena Victoriei Beckham
Românca Irina Lazareanu, prietena Victoriei Beckham

Victoria Beckham şi-a prezentat noua colecţie de haine la Săptămâna Modei de la Londra, ea având-o alături, printre susţinători, pe românca Irina Lazareanu, un model foarte căutat în străinătate. Potrivit zvonurilor, cele două se înţeleg bine, mai ales că au în comun pasiunea pentru modă.

Irina a venit să o susţină pe Victoria Beckham la Londra la prezentarea noii colecţii de haine în cadrul Săptămânii Modei. Deşi este recunoscută pentru felul extravagant în care se îmbracă, românca a ales, de această dată, o rochie roşie, clasică, din colecţia Victoriei.

Irina, care la cinci ani a emigrat cu familia în Canada, iar la 13 s-a mutat la Londra, se laudă cu prezentări pentru mari branduri internaţionale: Chanel, Balenciaga, Alexander Mcqueen, Shiatzy Chen, Anna Sui, Lanvin, Versace şi multe altele. De asemenea, românca a realizat numeroase pictoriale în reviste importante.

Sursa: Cancan.ro

Foto: Elle, Thefashionspot.com

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Recomandare video
Dr. Raluca Oprea: dieta echilibrată, primul pas în tratamentul ficatului gras