Românca Irina Lazareanu, prietena Victoriei Beckham

Victoria Beckham şi-a prezentat noua colecţie de haine la Săptămâna Modei de la Londra, ea având-o alături, printre susţinători, pe românca Irina Lazareanu, un model foarte căutat în străinătate.
Românca Irina Lazareanu, prietena Victoriei Beckham
Românca Irina Lazareanu, prietena Victoriei Beckham

Victoria Beckham şi-a prezentat noua colecţie de haine la Săptămâna Modei de la Londra, ea având-o alături, printre susţinători, pe românca Irina Lazareanu, un model foarte căutat în străinătate. Potrivit zvonurilor, cele două se înţeleg bine, mai ales că au în comun pasiunea pentru modă.

Irina a venit să o susţină pe Victoria Beckham la Londra la prezentarea noii colecţii de haine în cadrul Săptămânii Modei. Deşi este recunoscută pentru felul extravagant în care se îmbracă, românca a ales, de această dată, o rochie roşie, clasică, din colecţia Victoriei.

Irina, care la cinci ani a emigrat cu familia în Canada, iar la 13 s-a mutat la Londra, se laudă cu prezentări pentru mari branduri internaţionale: Chanel, Balenciaga, Alexander Mcqueen, Shiatzy Chen, Anna Sui, Lanvin, Versace şi multe altele. De asemenea, românca a realizat numeroase pictoriale în reviste importante.

Sursa: Cancan.ro

Foto: Elle, Thefashionspot.com