Rochia ducesei de Cambridge, vândută în timp record

Rochia pe care Kate Middleton a purtat-o în pozele oficiale cu Prinţul George a fost scoasă la vânzare la începutul săptămânii trecute şi vândută în mai puţin de două ore. S-a dovedit că hainele pe care le poartă Kate sunt la fel de populare precum fotografiile cu bebeluşul regal, ceea ce nu este o aşa mare surpriză pentru că stilul vestimentar al ducesei are de obicei acest efect asupra oamenilor.
  • Publicat:
Rochia ducesei de Cambridge, vândută în timp record

Rochia pe care Kate Middleton a purtat-o  în pozele oficiale cu Prinţul George a fost scoasă la vânzare la începutul săptămânii trecute şi vândută în mai puţin de două ore. S-a dovedit că hainele pe care le poartă Kate sunt la fel de populare precum fotografiile cu bebeluşul regal, ceea ce nu este o aşa mare surpriză pentru că stilul vestimentar al ducesei are de obicei acest efect asupra oamenilor.

Rochia a fost vândută cu 79 de dolari, fiind foarte accesibilă noilor mămici şi datorită siluetei şi culorii foarte feminine.
Rochia accentuează într-un mod pozitiv şi discret burtica de după naştere a lui Kate Middleton într-o formă foarte stilată.

Conform site-ului care a pus spre vânzare acest model de rochie, cererile au fost atât de mari încât stocurile existente s-au epuizat într-un timp foarte scurt şi astfel s-a luat hotărârea să se facă din nou comandă de mai multe rochii de acest fel, ceea ce pune pe lista de aşteptare mii de femei care vor să copieze stilul ducesei.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”