Robert Pattinson in forma cu fotbal, snowboard si scuba diving

Simpaticul englezul a implinit anul acesta in mai 23 de ani. Iar pana la aceasta varsta a innebunit deja toate adolescentele cu rolul lui din „Twilight“.
Robert Pattinson in forma cu fotbal, snowboard si scuba diving
no title

Rolul din „Twilight” l-a facut celebru, chiar daca a aparut si in mult aclamata serie „Harry Potter”. O data cu el, a lansat moda parului cu mult gel care sta perfect dezordonat. Si are lipici la adolescente. Apropo, nu are inca o iubita oficiala.

Simpaticul englezul a implinit anul acesta in mai 23 de ani. Iar pana la aceasta varsta a innebunit deja toate adolescentele cu rolul lui din „Twilight”. Dar nu numai cu un rol reusit poate sa cucereasca o fata. Canta excelent la chitara si pian si se declara – cum altfel – un romantic incurabil.

A reusit performanta de a fi celebru la o varsta atat de frageda, pentru ca la 15 ani n-a mai fost interesat 100% de scoala, ci s-a inscris si intr-o trupa de actori amatori alaturi de care a colindat Marea Britanie. In urma cu 5 ani, a atacat si micul ecran cu rolul din „Inelul Nibelungilor”.

Apropo, este atat de constiincios, incat cu acest rol a reusit sa-si plateasca singur scoala privata pe care o frecventa. La un an dupa aceasta productie, l-am vazut intr-una din ecranizarile „Harry Potter”. Dupa aceste roluri, a urmat „Twilight”.

Nu numai ca face un rol bun, dar pe coloana sonora a acestui film se aud melodii compuse de el. Datorita rolului de vampir, parul lui dezordonat a devenit un must pentru tinerii aflati acum in liceu. In prezent, are un stilist personal care ii aranjeaza o data la doua zile parul.

„Practic”, spune el, „nu mai stiu cum e sa ma spal singur pe cap”. In afara de aceasta cochetarie feminina, apeleaza la sfaturile unui stilist si cand vine vorba de haine. De fapt, a reusit ca sa creeze o moda din orice haina pe care o poarta.

Sigur, ca un star in devenire care se respecta, acorda o atentie sporita sportului. In 2005, pentru rolul din „Harry Potter” a invatat sa faca scuba diving si de atunci e fanul acestui sport. In timpul iernii, alege sa practice snowboard si sa joace fotbal. Si nu pierde nici un meci al echipei favorite, Arsenal.

De altfel la probele pe car le-a dat pentru „Harry Potter”, a castigat producatorii cand le-a spus dezinvolt:”Imi place sa joc darts, dar nu ma mentine in forma. Asa ca aleg fotbalul si snowboard-ul, mai ales ca da bine daca as avea vreodata un public care sa-mi apercieze munca”.

„De cand este in atenia presei frecventeaza si o sala de forta, dar fara sa exagereze. In ca nu are un antrenor personal si nici nu da sfaturi in privinta regimurilor alimentare care i-ar mentine corpul in forma. Are insa destul farmec si destula notorietate ca sa fie clasat in ” Topul 25 al celor mai hot actori sub 25 de ani”.

Citeste si Michael Hall – serialul Dexter „Cu totii avem o parte intunecata…”

Foto: Photoland – Corbis Outline, Reuters

Andreea Groza
Andreea Groza

Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat.
Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică