Revelionul la PRO TV

In buna traditie a spectacolelor dintre ani, Revelionul de la PRO TV va reuni toate superlativele muzicii si divertismentului anului care se incheie. Si pentru ca 2011 este anul “talentului” la PRO TV, petrecerea de Revelion va fi un spectacol de varietati pe tema talentului.
30.12.2011
Revelionul la PRO TV
Revelionul la PRO TV

In buna traditie a spectacolelor dintre ani, Revelionul de la PRO TV va reuni toate superlativele muzicii si divertismentului anului care se incheie. Si pentru ca 2011 este anul „talentului” la PRO TV, petrecerea de Revelion va fi un spectacol de varietati pe tema talentului.

Amfitrion al petrecerii va fi Liviu Virciu bantuit de senzatia ca intre atatea talente, el nu are niciunul. Ca prezentator el va fi secondat de doua prezente care nu pot trece neobservate, deghizate in ingeras si dracusor: Antonio si Cocuta, dansatori in baletul „dansez pentru tine”. Ei il vor completa pe acesta punandu-l constant in situatia de a face mici rautati sau a se obisnui cu idea ca exista si oameni mai putin inzestrati. Totusi, tentatia talentului ii va da acestuia unda verde la a se da in stamba. Invitatii sai vor veni din toate artele spectacolului, fiind nume de marca reprezentate ale unui talent: muzica, dans, circ, variete, fashion, imblanziri de animale, etc.

Telespectatorii PRO TV se vor intalni in ultima noapte din an cu barmanul Luca Valentin, Veveritele Vesele, Fratii Paunescu, magicianul Eduard Malita si Bianca, Stefan Florescu care a pregatit o serie de jonglerii spectaculoase, beatboxerul Cosmin Agache, imitatorul Cosofret, Rares Deac care a impresionat cu miscarile sale de abdomen, Florin Harsan, cel care a dovedit ca tunsul se poate face si intr-o super viteza, dansatorii Robo si Valentin Paun, si Valentin Dinu care va canta in duet cu Alina Dinca. Va fi un spectacol senzational pentru ca fiecare dintre ei este gata sa demonstreze ca „Romanii au talent”.

„Vocea Romaniei” va rasuna si in noaptea dintre ani! Concurentii au pregatit un concert in toata regula. Vor canta Iulian Canaf, Marcel Lovin impreuna cu prietenul sau Anthony Icuagu, cele doua cupluri de indragostiti: Cristina Vasiu si Robert Patai si Vlad Stoia alaturi de Beatrice Vladan. Daniel (Max) Dragomir, cel mai energic concurent de la „Vocea Romaniei” vine si el, vor veni si Aldo Blaga si Oana Brutaru alaturi de Sebastian si Maximilian Muntean!

La PRO TV, Revelionul va fi un adevarat maraton pentru ca lista invitatilor este fara de sfirsit: Nea Marin, Alex Velea, D-na Bamboi, Sinziana Buruiana, Andreea Tonicu, Simona Senzual, Gina Pistol, Andra, Jean de la Craiova, Anda Adam, Corina Bud si multi, multi altii.

George Vintila prezinta pentru cel de-al 15-lea an Revelionul „Live Revolution” in Piata Revolutiei

Voltaj, LaLa Band, Smiley, CRBL si Loredana vor fi prezenti in Piata Revolutiei la trecerea dintre ani si vor incinge atmosfera, ridicand gradele de afara cu cele mai tari piese. 
Ca de fiecare data, Piata Revolutiei va fi plina la trecerea dintre 2011 spre 2012 pentru ca PRO FM si PRO TV pastreaza traditia oferind un super concert „Live Revolution” cu cele mai tari si mai de succes trupe din Romania.

Fenomenul „Pariu cu viata” a generat aparitia unei trupe care i-a innebunit pe tinerii din Romania astfel ca de pe scena Live Revolution nu va lipsi trupa „LaLa Band”. Ei vor face un super show alaturi de Voltaj, de DJ-ul ProFM CRBL si de juratii Smiley si Loredana pe care telespectatorii ProTV ii urmaresc la „Vocea Romaniei”. Loredana va fi prezenta pe scena si va oferi un concert senzational chiar la miezul noptii.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Acneea juvenilă: cum se îngrijește corect pielea cu acnee