Reginele frumusetii din Romania au ajuns modele internationale

Larisa Popa, Miss Universe© Romania 2011, a devenit in timp record, una dintre cele mai bine cotate "new faces" din Milano. Dupa castigarea concursului de anul trecut, Larisa a semnat un contract de reprezentare cu una dintre cele mai mari agentii de model management din capitala modei.
Reginele frumusetii din Romania au ajuns modele internationale
Reginele frumusetii din Romania au ajuns modele internationale

Larisa Popa (foto alaturat), Miss Universe© Romania 2011, a devenit in timp record, una dintre cele mai bine cotate „new faces” din Milano. Dupa castigarea concursului de anul trecut, Larisa a semnat un contract de reprezentare cu una dintre cele mai mari agentii de model management din capitala modei.

Aflata de aproape doua saptamani in Italia, Miss Universe© Romania 2011 a filmat deja un spot publicitar al unui brand international de produse cosmetice si a participat la numeroase sedinte foto pentru fotografi renumiti precum Marc Evans sau Josephine Peneff.

„M-am acomodat destul de greu cu viata din Milano si desi muncesc enorm, imi place mult ceea ce fac. Lucrez cam 10 ore pe zi, dar satisfactia ca am alaturi cei mai buni dintre cei mai buni specialisti, imi da o energie extraordinara. Pentru a fi un model bun in Milano trebuie sa ai o ambitie fantastica, sa fii rezistenta la oboseala si sa fii foarte serioasa”, a declarat Larisa Popa, Miss Universe© Romania 2011.

Tot in Milano se afla si Alexandra Hadade, castigatoarea Premiului I la Miss Universe© Romania 2011. Desi competitia pentru a prinde un job in cadrul Milan Fashion Week este acerba, Alexandra a reusit deja sa obtina 4 defilari pentru designeri de renume. Castingurile vor continua si in saptamanile urmatoare, iar Alexandra are sanse mari sa se numere printre candidatele la titlul „Best Newcomers”.

Alexandra Hadade

„Suntem foarte mandri de fetele noastre. Desi departamentul nostru de model management este relativ nou pe piata, iata ca prin rezultate impresionante, am reusit in foarte scurt timp sa ne pozitionam foarte bine in raport cu competitorii ce au vechime in industria modei”, a declarat Valentina Ionescu, Director executiv – Miss Universe© Romania Organization.

Si in Turcia lumea modei este in plina activitate, intrucat la inceputul lunii februarie se va desfasura Istanbul Fashion Week. Oana Paveluc, Miss Universe© Romania 2010, a semnat un contract cu una dintre cele mai importante agentii de pe malul Bosforului si se pregateste pentru marele eveniment. In numai zece zile, Oana a participat la sedinte foto pentru trei companii mari de articole vestimentare.

Oana Paveluc

Totodata au inceput si pregatirile pentru Miss Universe© Romania 2012. Sunt deschise inscrierile pe www.MissUniverseRomania.com pentru toate domnisoarele care cred ca pot reprezenta Romania la cea mai mare competitie internationala a frumusetii.

Citeste si:
Larisa Popa, reprezentanta noastra la Miss Universe: „Atmosfera intre concurente este tot mai tensionata”

Iantu, prietenul elefantilor
Iantu, prietenul elefantilor
Cel mai nou articol Video:
Conf. univ. dr. Cristian Surcel: adenom versus cancer de prostată