Regina Elisabeta a II-a: cât alcool bea, la 94 de ani?

Darren McGrady, fostul maestru bucătar și prieten cu Regina Elisabeta a II-a a dezvăluit cât alcool bea Majestatea Sa, dar și care sunt băuturile favorite.
Regina Elisabeta a II-a: cât alcool bea, la 94 de ani?
May 31, 2020, Windsor, United Kingdom: Image licensed to i-Images Picture Agency. 31/05/2020. Windsor, United Kingdom. Queen Elizabeth II rides Balmoral Fern, a 14-year-old Fell Pony, in Windsor Home Park over the weekend. The Queen has been in residence at Windsor Castle during the coronavirus pandemic. (Credit Image: © Pool/i-Images via ZUMA Press)

Are 94 de ani, dar asta nu o împiedică să se bucure de micile plăceri. Regina Elisabeta a II-a nu se teme să mai guste din când în când câte un pahar cu alcool, ba chiar numărul băuturilor pe care le consumă s-ar putea să te surprindă.

Regina Elisabeta a II-a, băuturi alcoolice preferate

Știm despre Majestatea Sa că își începe micul dejun cu terci de ovăz, fulgi de porumb, marmeladă şi iaurt. Tocmai de aceea reuşeşte să-şi menţină silueta, la o înălţime de 1.63 metr, cântărind 70 de kilograme, fără să ţină vreodată diete. Dar unul dintre foștii ei apropiați a comentat preferințele reginei în materie de băuturi alcoolice. În urma unui interviu pentru CNN, fostul său maestru culinar, Darren McGrady, a dezvăluit că Majestatea Sa obișnuiește să bea patru băuturi alcoolice. Asta înseamnă că depășește cu mult cantitatea recomandată de alcool.

Pe lângă gin şi Dubonnet, Reginei îi place să bea un pahar de vin în timpul prânzului, un martini sec seara şi un pahar de şampanie – de obicei, mărci precum Bollinger sau Lanson – înainte de culcare. Din fericire, nu bea alcool în fiecare zi și nici nu-și începe diminețile cu un gin cu apă tonică.

„Ar fi murată dacă ar bea atât de mult”, a spus el pentru CNN. „Tot ceea ce eu am spus a fost că îi plac ginul şi Dubbonet-ul. Că asta este băutura sa preferată”, a continuat fostul angajat.

Cu ce își ocupă timpul liber?

Pentru a se relaxa şi a scăpa de stresul cumulat pe timpul zilei, Regina Elisabeta a II-a călăreşte, acesta fiind unul dintre hobby-urile sale din copilărie.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu
Alexandra Necșoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected]

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult
Recomandare video
Colonoscopia: ce este și când se face?